Takt & tone på kino.dk

Her i dit filmunivers skal der være plads til alle. Vi på kino.dk ønsker en god og livlig debat mellem vores brugere. Derfor vil vi gerne opfordre dig til at tage hensyn, når du deltager i debatterne her på kino.dk. Du kan her læse om de regler, vi har opsat for god opførsel. Vi beder dig om at følge retningslinjerne.

1. God opførsel
På kino.dk ønsker vi, at debatterne foregår i en god tone. Du må derfor ikke poste indlæg eller kommentarer, der udelukkende har til formål at fremprovokere en negativ respons fra andre. Personangreb er ligeledes uacceptable. Du må naturligvis heller ikke krænke, true, chikanere, forfølge eller på anden måde behandle andre brugere eller grupper dårligt på kino.dk.

2. Privatlivets fred
Vi vil gerne værne om privatlivets fred. Det betyder, at du fx ikke må offentliggøre eller udlevere andre personers fulde navn og kontaktoplysninger såsom adresse og telefonnummer på kino.dk. Samme regler gælder for dine egne personlige oplysninger, som du ligeledes ikke må videregive i de offentlige debatfora på kino.dk.

3. Profilbillede
På kino.dk kan vi godt lide, at vores brugere sætter et profilbillede på deres profil. Men dit profilbillede må ikke være krænkende over for andre. Kino.dk forbeholder sig retten til at slette profilbilleder, der virker krænkende.

4. Spam og ikke relevante emner
Meningsløst indhold som spam og irrelevante kommentarer vil blive slettet fra kino.dk. Debatterne på kino.dk bliver bedre, når de kun indeholder relevant indhold.

Indlæg, der kun består af et eller flere links til eksterne websites, betragtes som spam og bliver ligeledes slettet af administrator.

5. Falske profiler og reklame for andre websites
På kino.dk kan du vælge mellem en offentlig og en privat profil. Vi kan godt lide, at vores brugere kan se, hvem der er med i debatterne. Du må heller ikke oprette en profil med det formål at chikanere andre eller gøre reklame for andre websites eller produkter. Sådanne falske profiler fjernes fra kino.dk uden varsel.

6. Ophavsretten
Du må ikke tilskynde til eller muliggøre ulovlig adgang til eksempelvis software- eller filmdownload. Til gengæld har vi gjort det muligt for dig at se film over vores website, hvis du ikke har lyst til en tur i biografen.

7. Spoilers
Vi beder dig om ikke at afsløre slutninger eller afslørende passager fra en film. Hvis du virkeligt ikke kan lade være med at skrive om det overraskende twist i filmen, skal du skrive ***SPOILER*** i din overskrift.

8. Ansvar for indhold
Det er dit eget ansvar, hvad du vælger at publicere på kino.dk. Vi henviser her til vores retningslinjer.

9. Udelukkelse
Hvis det skulle ske, at du gentagne gange bryder med disse regler, eller hvis du står bag en grov overtrædelse af reglerne, vil du blive udelukket fra kino.dk.

10. Fra sag til sag
Vi har indset, at vi ikke kan lave regler, der dækker alle situationer. Derfor vil vi afgøre tvivlsspørgsmål enkeltvis. Du kan skrive til stine@kino.dk, hvis du oplever uacceptabel adfærd i vores debatter.

11. Klag over indlæg
Hvis du vil klage over en anden brugers indlæg, skal du klikke på linket ”Klag over indlæg”, som du finder i bunden af hvert indlæg. Klagen sendes til kino.dk's administrator, der vurderer indlæggets karakter. Klagen sker uden, at ophavsmanden til indlægget i første omgang får besked.

12. Kommentarer og indlæg
Hvis du skriver et indlæg eller en kommentar med et virkeligt godt indhold eller en interessant pointe, kan vi godt finde på at bruge dit bidrag på vores andre platforme og dele fx anmeldelser med tredjepart i anledning af markedsføring af filmen. Vi henviser her til vores retningslinjer.

13. Kommercielt
Vi tillader ikke, at vores brugere publicerer spørgeskemaer, som ikke er adviseret og godkendt af kino.dk, på sitet. Du må heller ikke bruge kino.dk til at linke til eller reklamere for tilbud og konkrete produkter. Vi tillader heller ikke, at private filmanmeldere kun linker videre til egne hjemmesider. Du må gerne skrive en hel anmeldelse og slutte dit indlæg af med ”Du kan læse mere på mit website.” I din profil på kino.dk kan du også linke til dit eget website og fortælle om dine filminteresser.

14. Transaktionshistorik
Vi opsamler og gemmer alle dine køb på kino.dk for at kunne give dig en bedre service fx gennem relevante kampagner. Vi henviser her til vores retningslinjer.

15. Servicepermission
Når du tilmelder dig kino.dk, modtager du flere service e-mails fra kino.dk. Du får bl.a. tilsendt en velkomst e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig e-mails fra kino.dk.

Vi gør dig opmærksom på, at overtrædelse af punkterne 1, 2, 6 og 8 også er overtrædelse af Dansk Lovgivning.

 

Kontakt kino.dk's Community Redaktør, Stine Teglgaard, på stine@kino.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål vedrørende takt og tone.