Cookie- og Privatlivspolitik

Skriv for kino.dk

Vil du skrive indlæg til vores blog? Du kan også være med til at udfylde vores kartotek af skuespillere, eller skrive en artikel til 'Oversete favoritfilm'.

Vil du være en del af vores panel af bloggere? Eller bare skrive et enkelt blogindlæg? Så har du mulighed for at bidrage til vores blog med indlæg om filmrelevante emner.

Har du fx set en film, som du bare elsker og MÅ dele med andre, så er dette stedet. Er du fan af en skuespiller, som du synes er helt vildt undervurderet, og derfor gerne vil komme til forsvar, kunne bloggen være stedet. Eller er du ekspert på små, ungarske film, så kan du kan øse ud af din viden her.

Som blogger er det vigtigste, at dine personlige holdninger skinner igennem. Du må gerne skrive om tidligere oplevelser i biografen, eller under hvilke omstændigheder du så den uhyggeligste gyser, du kan komme i tanke om. Og skulle du have lyst til at dedikere dig lidt mere, kan du blive en del af vores bloggerpanel og fx gå i dybden med din favoritgenre over flere indlæg.

Skuespillerprofiler
Som bruger kan du opleve, at der mangler en profiltekst over en særlig skuespiller eller instruktør. Vi vil meget gerne have et opdateret og indholdsrigt skuespiller-kartotek, så derfor kan du som bruger selv være med til at skrive og sende os en profiltekst over din yndlings-skuespiller eller instruktør.

Tjek om en skuespiller mangler en profil ved enten at søge på dem eller følge linket fra profilen på en film, de er med i.

Oversete favoritfilm
Vi har også artikelserien 'Oversete favoritfilm', som du kan skrive dit eget bidrag til.

Kontakt
Du er altid velkommen til at skrive en profiltekst om en eller flere af dine favorit-stjerner, hvis der ikke er nogen profiltekst om dem. Vi tager også gerne imod blogindlæg og artikler om 'Oversete favoritfilm'. Skribenten vil naturligvis blive krediteret med navn, så husk at opgive dit fulde navn, når du sender din tekst ind.

Send en mail til stine@kino.dk, hvis du vil høre mere.