Cookie- og Privatlivspolitik

Om kino.dk

Kino.dk – Filmen starter her!

 

Her på kino.dk kan du bestille og købe biografbilletter. Du kan læse og se mere fra aktuelle og kommende premierefilm og blive inspireret til din næste biograftur. Du kan samtidig deltage i debatter om film, skrive dine egen filmanmeldelser og læse andre brugeres kommentarer og holdninger. Du kan også læse mediernes dom over de nyeste film og give dem svar på tiltale.

Kino.dk er dit filmunivers. Én udbyder, der via flere platforme, samler alt, når det kommer til filmoplevelse.

Kino.dk er ejet af Nordisk Film Biografer og CinemaxX. Vi står for at formidle salget af biografbilletter mellem biografgængerne og indtil videre 52 danske biografer, som er fordelt over hele landet. Alle landets biografer er velkomne på sitet.

Kino.dk er et 360 graders filmunivers. Derfor giver vi dig muligheden for at bestille billetter, hvor som helst og når som helst bl.a. via vores app til smartphone og vores mobilsite.

Filmnyheder er en stor del af kino.dk, der udover seneste trailers, billeder og rygter også tilbyder afstemninger, konkurrencer og meget andet, der alt sammen har noget med film at gøre. Vi producerer også kino TV-indhold i form af interviews med filmstjerner, rapporter fra den røde løber osv.

Når du reserverer eller køber biografbilletter gennem kino.dk, får du samtidig muligheden for at oprette en profil og deltage aktivt på sitet. Som bruger på kino.dk kan du både give din mening til kende, følge og dele filmsmag med andre brugere samt diskutere dine holdninger til film. Alle dine aktiviteter på kino.dk samles på din personlige profil, som du kan vælge at dele med andre brugere.

Virksomheden består af i alt 7 fuldtidsansatte, der udgør en redaktion, salgsafdeling, IT og support.kino.dk
Mosedalvej 11, 3. sal
2500 Valby

 

CVR nr.:  31878020


Siden er sidst opdateret den 1. februar 2022