Cookie- og Privatlivspolitik

Ikonforklaring

Hvad betyder de forskellige symboler på kino.dk?

Som du måske har bemærket, er der dukket en masse forskellige ikoner op på kino.dk, siden vi relancerede siden i september. De findes over billederne og symboliserer, hvilken type indhold du kan forvente af den pågældende artikel.

Ikonerne og deres betydning:

Nyhed En almindelig filmnyhed, fx rygter om nye castings, kommende projekter og prisuddelinger.

Pokal Hvilken er den bedste science fiction-film nogensinde? Hvordan måler Seven sig med The Social Network i David Finchers bagkatalog? Og hvilke er de 10 bedste film med Tom Cruise? Pokal-symbolet viser, at der enten er tale om en afstemning, hvor vi lader dig bestemme resultatet, eller om en topliste, vi selv har sammensat.

Kamera Billedgallerier af enten nye stills fra film eller plakater.

Grafer Statistikker og nøgletal fra filmbranchen. Tæller historier om salg af biografbilletter og filmindtjening generelt.

Stjerne På kino.dk er brugerne også stjerner, så det er naturligvis symbolet for sociale tiltag, der indbefatter brugerne, hvilket både tæller helt almindelige filmanmeldelser og #kinotur.

Spørgsmålstegn Vi vil rigtig gerne høre din mening. Så når vi spørger til, hvad du synes om en aktuel sag i filmverdenen, eller når vi vil have dig til at gætte en åbningsweekend, er det spørgsmålstegnet, du skal kigge efter.

Artikel Hvis vi vil gå lidt mere i dybden med et emne, end en normal nyhed lægger op til, bruger vi dette ikon. Du kan forvente en artikel i stil med, hvad du vil kunne finde i et godt, gammeldags trykt magasin. Derfor magasinside-ikonet.

Maleri Portrætter er muligvis ikke det mest udbredte på kino.dk, men enkelte gange hiver vi en skuespiller eller instruktør op af hatten og præsenterer vedkommende. Når dette sker, bruger vi portrætikonet.

Mikrofon Når vi taler med en skuespiller, instruktør eller anden filmperson, er det mikrofonikonet, der kommer på banen.

kino tv Vores egenproducerede web tv-indhold har selvfølgelig også sin egen mærkat. Kino tv går bag om filmproduktioner, interviewer de største stjerner, er med på den røde løber og viser brugerpanelet anmelde nye premierefilm.

Klaptræ Generelt videoindhold, så som nye trailers og klip, bliver markeret med dette ikon.

Blog Bloggens eget symbol, som dog også kan indeholde video og billeder, der ikke er knyttet til en specifik, kommende film.