Betalingsbetingelser - CinemaxX/ebillet A/S

Salgs- og leveringsbetingelser

Overordnet er købsaftalen underlagt dansk rets almindelige regler. CinemaxX benytter sig af et billetsystem, der er leveret af firmaet ebillet a/s. Ebillets salgs- og leveringsbetingelser finder du nedenfor. Når dit køb er bekræftet, kan du afhente dine billetter i biografen. Ved afhentning kan du bruge dit Club CinemaxX-kort eller dit telefonnummer, der står i den bekræftelse, du har modtaget pr. mail. 
Billetterne kan afhentes i en af de opstillede automater eller i billetsalget.


CinemaxX forbeholder sig retten til at fortage salskifte.

Aftaleindgåelsen

Når du køber billetter med via print-selv eller dit ebillet-kort betaler du direkte hos den arrangør, hvortil du har købt billetter. ebillet a/s er altså ikke en mellemhandler, som modtager dine penge og sender dig billetter. Dine penge går til arrangøren og din adgang til arrangementet er sikret direkte, online og i realtid!.

Alle aftaler (kontrakter/køb) bliver afviklet på dansk, og med den - til tid gældende - danske lovgivning.

Kontrakter/kvitteringer vil til hver en tid være til rådighed via ebillet eller den respektive arrangørs site. Hvis billetten er på et ebillet-kort, vil kvitteringen kunne udskrives via indlogning på det kort, som billetten er på. Kvittering ved print-selv køb, kan fremskaffes ved at logge ind på den arrangørs site, hvortil billetterne er købt. I begge tilfælde vil kvitteringen være på dansk.

Gebyrer refunderes ikke.

Levering

Når du først har et ebillet-kort har du én gang for alle en billet til de arrangementer, som du køber adgang til. Selve ebillet-kortet modtager du først når du har købt billetter, hos en af arrangørerne, ca. 7 dage efter billetkøb. Hvis du ikke har modtaget dit ebillet-kort før du skal til et arrangement, betyder det ikke noget. Dit køb er registreret direkte i arrangørens billetsystem. Du kan derfor henvende dig i billetlugen med almindelig identifikation og komme ind alligevel.

Priser

Hvis intet andet er angivet er alle priser inklusiv moms og alle andre afgifter (så som told m.m.)

Betaling

Du kan betale med Dankort. Visakort, Eurocard, Mastercard og andre almindelige kreditkort. Al kommunikation mellem dig og ebillets system foregår krypteret. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, og ebillet a/s gemmer ikke kortoplysningerne. ebillet a/s har intet ansvar over for kunden vedrørende arrangørens betalingstandsning, konkurs, aflysning af arrangement eller eventuelle andre reklamationer vedrørende arrangementet. Al henvendelse herom rettes til arrangøren.

Leverings- og administrationsomkostninger for billetter købt via ebillet-kort.

Du modtager dit ebillet-kort ca. 7 dage efter du har købt billetter hos en arrangør. Det er gratis at bestille et ebillet-kort,  men første gang du køber billetter bliver der opkrævet et administrationsgebyr på 25,- incl. moms, for kort og fremsendelse af dette. Billetgebyret afhænger af den enkelte arrangør.

Leverings- og administrationsomkostninger for billetter købt via printselv.

Din udskrift repræsenterer din(e) billet(ter). Billetgebyret afhænger af den enkelte arrangør. Typisk er gebyret mellem 2 og 10 kr pr. billet.

Bortkomst

Hvis dit ebillet-kort bortkommer kan du bestille et nyt ved at henvende dig på tlf: 70206240 eller på info@ebillet.dk. Det koster 25 kroner, som opkræves næste gang du foretager et billetkøb. I det øjeblik du har bestilt et nyt kort overføres din billetkonto automatisk til det nye kort. Din adgangskode forbliver den samme, men dit gamle kort gøres automatisk ugyldigt.

Reklamation

Billetsalg er ikke omfattet den nyere købelov, vedrørende en reklamations-ret på 24 måneder.

Imidlertid vil du i forbindelse med erhvervelse af et ebillet-kort, have mulighed for at reklamere over dette i 24 måneder efter erhvervelsen af kortet. Dette er kun gældende hvis fejlen på kortet ikke skyldes slid eller uagtsomt brug. ebillet a/s har i denne forbindelse en formodningsfrist på 6 måneder i henhold til den gældende købelov.

ebillet a/s formidler kun salg og bestilling af billetter mellem slutkunde og arrangør. Derfor skal enhver form for reklamation der vedrører selve arrangementet, rettes direkte til arrangøren. Er der imidlertid noget, du er utilfreds med i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte ebillet a/s på info@ebillet.dk

ebillet a/s har intet ansvar over for billetkøberen vedrørende arrangørens betalingstandsning, konkurs, aflysning af arrangement eller eventuelle andre reklamationer vedrørende arrangementet, med mindre andet følger af dansk rets almindelige regler. Al henvendelse herom rettes til arrangøren.

Fortrydelse

Køb af billetter til kulturelle arrangementer (herunder biografoplevelser), som finder sted på en bestemt dato er undtaget reglerne om fortrydelsesret jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2. Derfor vil det ikke umiddelbart være muligt at fortryde et billet-køb, med mindre arrangøren undtagelsesvis har en anden politik herom. Søg eventuelt information om dette hos den enkelte arrangør.

Persondatapolitik

I forbindelse med bestilling af et ebillet-kort, er det nødvendigt, at du angiver oplysninger som f.eks. navn, adresse, og email adresse. Du kan også angive din fødselsdato, som vi og kulturformidlerne bruger til at analysere publikumssammensætningen til de forskellige arrangementer.

De personlige data indsamles med henblik på behandling af ordren, herunder udsendelse af en spørgeskemaundersøgelse via e-mail vedrørende dit besøg i biografen, levering af ebillet-kortet samt for at yde vores arrangører den service, at de kan kontakte dig, hvis et arrangement bliver aflyst eller flyttet. Endvidere er personlige data med til personificering af nyhedsbrev hvor du måtte have tilmeldt dig et sådan.