Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Vunde billetter på Kino.dk

Spørg kino.dk → Vunde billetter på Kino.dk

HamsterenHenning
HamsterenHenning 4 måneder siden

Jeg var blandt de heldige, der vandt billetter til The Prodigy filmen. Min lillebror har ikke kunne tale om andet lige siden, han glæder sig helt enormt til at se den film. Min postkasse er dagligt blevet tjekket, og heller ikke i dag onsdag, er der gevinst. Jeg tænker om billetterne er blevet afsendt, om de tre andre vindere: @fifidong, @Misha og @Flemming også sidder og venter på deres fribilletter, eller om det bare er mig postbuddet har glemt? Jeg håber blot billetterne snart melder deres ankomst, inden filmen holder op med at blive vist. Ved jo heller ikke hvad datoen på fribilletterne siger, om vi allerede er ved at overskride indløsningsdatoen. Det er jo skønt at vinde, men ikke hvis præmien udebliver eller den kommer så sent, at den ikke er mulig at indløse i praksis.

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Tlk med de billetter, håber de når frem, men posten kan af og til være længe om at få breve ud!

Eller din adresse af en årsag ik er skrevet korrekt i din profil??

Hvor om alt er skønt at vinde:-))

HamsterenHenning

Helt enig, det er skønt at vinde, synes bare det er brandærgerligt hvis man ikke kan nå at gøre brug af præmien = få glæde af en tur i biografmørket. Min lillebror har fødselsdag i dag, så havde troet vi kunne se filmen på hans særlige dag, men billetterne lader desværre vente på sig. Jeg ved godt vi efterhånden bor i et post u-land, senest tog det således PostNord halvanden uge at få et brev fra Jylland til min adresse i Kbh. Man undres over hvad de mon har brugt al tiden på...
Min adresse er korrekt opdateret i min Kino.dk profil, så det er næppe der problemet ligger. Men har før været ude for, at præmier ikke bliver sendt afsted, fordi de glemmer at koordinere deres oplysninger med hinanden. Men hey, hvad ved jeg mht. at få et svar fra Kino.dk, jeg venter stadig på svar om den del af min Oscarpræmie fra Tip en 13'er som jeg vandt forrige år, men aldrig modtog sammen med resten af præmien. Jeg sendte flere mails og efterspurgte den indrammede og signerede plakat der var en del af præmien, men som ikke blev leveret med resten af Oscarpræmien, men jeg fik aldrig noget svar. Ærgerligt, for næst efter fribilletterne var det den del af præmien jeg havde glædet mig mest til at modtage. Men det er jo ikke til at vide hvorfor den del af præmien blev udeladt, når man fra Kino.dks side ikke ønsker at svare på en høflig henvendelse.

Jonas

I disse tider burde det da være muligt at lave en løsning der ikke involverer postnord?

Segoyuser/116755

Du ved godt du kan ringe til dem fra Kino.dk når du ikke har modtaget gevinst, gjorde jeg i henhold til vandt en plakat fik fat i boss, det vil jeg nu gøre fremover, fejlen var så hos post nord der ikke efterlod en besked i min postkasse om kunne hente plakat, dermed blev den sendt retur.

Min ros til Kino.dk var efter telefonsamtalen , blev sendt samme dag og var heldigvis hjemme da den ankom:-))

Mail er okay må da forvente et svar retur!

Tillykke med din Bror håber dog selvom i måske ikke ser den film idag, han og du vil få glæde af at nå det!!

Segoy

Henriette69

har du fået dine billetter??

og hvor er det dog ringe af Kino.dk ikke at følge op på en henvendelse om manglende præmier (din plakat) :(

Og underligt at de slet ikke svare. De plejer nok at kunne give et svar herinde....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter