Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Spider-Man 4

Spørg kino.dk → Spider-Man 4

Anna-Sofieuser/53560
Anna-Sofieuser/53560 9 år siden

Er det rigtigt at Spider-Man i Spider-Man 4 ikke bliver spillet af Tobey Maguire?

Synes alle 3 Spider-Man film var rigtig gode, og Tobey forbinder i hvert fald jeg nu med Spider-Man, så med mindre de finder en som ligner ham virkelig godt, bare som teenager, er jeg ikke sikker på jeg vil kunne li´ den.
Selvfølgelig hvis de skal lave en film om hans teenage år bliver de måske nødt til det, men den første film i serien var jo også da han var teenager, og jeg ved nu ikke om jeg synes han ser så meget ældre ud nu.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Concussive Rasmus

det er ikke Tobey Maguire

Christina

Ja det er så.
En, der hedder Andrew Garfield skal spille Peter Parker -.-
Synes ikk ligefrem det ligner ham.

Suneuser/835548

Lad os nu se. Jeg var også meget modstander af et reboot af Spiderman i første omgang, uden tvivl fordi de to første rent faktisk var ekstremt vellykket både hvad angår casting, historie og effekter. Jeg var ikke fan af treeren, men havde forhåbninger om at skuespillere og instruktør ville få vendt "skuden" med en fabelagtig fire.
Syntes dog at Christoffer Nolan mere end beviste, at man godt kan lave et nyt og fantastisk reboot af en franchise med Batman filmene. Her var de to første batman film, fra henholdsvis 89 og 92 af Tim Burton, også rigtigt fede, men de nye formåede alligevel at kunne stå ved siden af de gamle uden at gøre skade. Jeg er i hvert fald forhåbningsfuld, og tror ikke det kan gå helt galt med den erfaring de har fra de tidliger tre Spiderman film.

Sebastian

Tobey Maguire fucking sucked som Peter Parker og der er ingen af spiderman filmene der er specielt vellykkede, hvis man bare kender en smule til den oprindelige historie (hvilket du så tydeligvis ikke gør,sune) og da de starter historien forfra, så er det jo kun en selvfølge at de får en ny til at spille Peter Parker... nu kan man så kun håbe at de finder en der rent faktisk at lækker til at spille MJ

Anonymuser/0

som Christina sagde er det jo Andrew Garfield (fra The Imaginarium of Doctor Parnassus) der skal spille Peter Parker. Det kan da ikke overraske nogen at de recaster rollerne, når filmen altså er en reboot, og med en helt ny instruktør? Syntes ikke Andrew Garfield passer særlig godt til rollen, men lader tvivlen komme ham til gode. Håber på en mere karismatisk pige i rollen som Mary Jane, og så håber jeg inderligt at vi får lov at se Felicia Hardy/Black Cat, og en ny Venom (selvom jeg nok er en af de få der syntes at Spider-man 3 var vellykket og at Topher Grace var god i den rolle:) MEN er jeg den eneste der syntes at det er liiidt tidligt at lave en reboot?

casper

det sku da latterligt vi skal ha den rigtige skuespiller

Suneuser/835548

Det er jo altid smag og behag Sebastian. Jeg mener stadig Tobey Maguire var et udemærket valg til rollen som Peter Parker. I forhold til den oprindelige historie, så er det da rigtigt at der var ændret lidt her og der. Så vidt jeg husker fra tegneserien, var det vist Gwen Stacy der i første omgang var Parkers "interesse" og det var vist også hende The Green Goblin oprindeligt kastede ud fra broen...og så døede hun jo..hmm, mindre detalje. Ikke desto mindre ramte Sam Raimi efter min mening stort set plet med sin vision. Hvem ville du da gerne se spille Peter Parker, Mary Jane, eller eksempelvis Jonah J Jameson?

MaWnTy

Han var god som Spiderman indtil der blev lavet en 3 som i mine øjne floppede på alle kanter desværre.

Hvis man bare er til action er det en ok film.

IM STEPH

Jeg har hørt de starter forfra ligesom med Batman filmene
Og alle er roller tages af nye skuespillere

Dorthea

Jeg vil gerne lige forsvare Andrew Garfield lidt... jeg blev super glad da jeg så han skal spille rollen som (den meget nørdet) Peter Parker... jeg siger bare se Boy A!!! han er en fantastisk skuespiller og hvis han gør de rigtige karriere valg skal han nok blive en af næste generations helt store skuespillere!! men jeg synes måske også det er lidt tidligt for et reboot...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter