Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

søger titel på film

Spørg kino.dk → søger titel på film

sussieuser/832344
sussieuser/832344 4 år siden

en ung amerikansk kvinde og en ung italiensk mand møder hinanden i et tog og de får talt sig frem til at hun tager med ham hjem til hans forældre. Han har været i USA og her haft kæreste som han har lovet at bringe med hjem til familien. Forholdet er imidlertid gået i stykker , så kvinden han møder i toget skal være stand in, hun lover i et par dage at lade som om hun er hans kæreste for at gøre hans famile tilfredse. De tager sammen hjem til mandens familie , der har en vingård i Italien (tror Toscana) . De modtages med italiensk storfamilies glæde, de plukker druer men der opstår en voldsom brand så de gamle planter på vinmarken og familiens stolthed ødelægges. De unge bliver rigtige kærester og det hele ender godt…..

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja*

Uh, kan det mon være den her:

http://www.imdb.com/title/tt0114887/

Kærlighedens dal

Thomas

Jeg kan ikke finde titlen på en julefilm jeg så for ca 2 år siden i tv.

Den handler om en mor og datter der flytter fra storbyen og ud morens barndomshjem, som hun netop har arvet fordi hendes mor er død, og det står tomt.
De finder hurtigt ud af at der bor en hjemløs lille dreng i kælderen med sin hund.
Moren forelsker sig også i den lokale sherif, og til sidst adoptere de drengen sammen.

Den anden film jeg søger.

Kan ikke huske om det er tre voksne dødtre, der tager op i forældrenes sommerhus, sammen med deres far. Deres mor er død, men hendes ånd er stadigvæk i huset.

Håber i kan hjælpe
Thomas

Katja*

Den første titel du eftersøger er: A Holiday to Remember

Aisha

Det er en romantisk film der handler om en kvinde hun har har en assistent og hun arbejder så for et firma. hun biller dem end at hun skal giftes med sin assistent mod hans vilje for ellers bliver hun sendt tilbage til Canada fordi hun canadisk statsborger hun tager så med sin assistent hjem, de siger også til hans velhavende familie at de skal giftes.de bliver fanget i at de ikke rigtig skal giftes, men kort tid efter falder de for hinanden

Jeg kan ikke huske hvad den hedder håber i kan hjælpe

Camillauser/138272

Rina

Det er ikke Dear John og heller ikke You Got Mail

Jeg kan kun huske lidt af filmen og det driver mig til vanvid at jeg ikke ved huske hva den hedder. Den handler om to mennesker der mailer (med breve) med hinanden. Jeg kan ikke huske om de har mødt hinandne før eller om de ikke har, men jeg kan huske så meget at manden bor i et lille hus og har 1 hund. Jeg kan ikke huske noget om kvinden. Men jeg kan huske at de aftaler at mødes og de dukker begge op men ikke på samme tid. kvinden tager os på et tidspunkt ud til der hvor manden bor. Og selvom han er hjemme, er han det ikke når hun er kommer, selvom det er på samme tidspunkt... det er svært at forklare det og man kan ikke gå glip af et endeste sekund, så kan man nemlig ikke følge med i resten af filmen. Jeg håber der er en der kan hjælpe mig for jeg har virkeligt prøvet at komme i tanke om titlen selv i et par måneder uden held. På forhånd tak.

Søren Reimann

Hej.
Jeg leder efter en film jeg har set for mange mange år siden det jeg kan huske fra filmen er det er en tegnefilm om en sort dreng der spiller blues musik, han er fattig, og han rejser til en by og bliver en stor blues musiker og så kan jeg huske at jeg synges den var mega god, jeg har selv ledt over alt har prøvet at søge på alt hvad jeg kan komme i tanke om men kunne ikke finde noget, håber virkelig der er nogen der kan og vil hjælpe mig

Anne Sophieuser/912959

Hej.

Jeg søger en film jeg så engang i 1980'erne om et nygift ægtepar hvor alt syntes fryd og gammen i starten. Hen af vejen ændre manden sig dog og begynder at skræmme sin kone og yde psykisk terror. Husker blandt andet en scene hvor han har fanget en giftedderkop og sat ind i deres hus. Mener også han tager steroider og dyrker bodybuilding, men er ikke helt sikker.

Er der nogle der kender titlen på denne film ?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter