Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

slik

Spørg kino.dk → slik

Cecilie
Cecilie 9 år siden

må man gerne tage sit ejet slik med i biografen??? :)

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
michael

ja altså de kan jo ikke forbyde det rigtigt. man kan jo bare have slikket læggende i en taske eller lomme. det ser jeg ikke noget galt i. selv gjort det tit.
især når man tænker på de uhyrlige priser de tager for det i deres butik

kino.dk adminuser/15475

Reglerne er meget forskellige fra biograf til biograf, som du evt. kan spørge via mail. Du finder adresserne her: http://www.kino.dk/biografer.aspx

Mvh Søren - kino.dk

Sune

Tak da dit eget slik med, det er meget billigere.

IM STEPH

Biografen får en meget lille % af billetprisen. Hvis du køber lidt slik støtter du den kære biograf og alle de ansatte der skal til for at holde en biografkørende :)

Alexander

Det er som tidligere skrevet lidt efter hvilken biograf du tager i. Personligt så køber vi slik, popkorn og noget at drikke i biffen. Det er sku ikke noget der vælter budgettet.

Sebastian

Det er desværre ikke på billetsalget, at biograferne indhenter de penge, der skal til for at holde forretningen kørende. Så hvis vi gerne fortsat vil have vores lokale biografer og den store, fede filmoplevelse, så kan jeg kun anbefale, at man smider en skærv i biografens popcornbæger, hvis man gerne vil have snacks eller slik til filmen.

michael

jeg er ikke nærig som sådan i biffen. køber min sodavand og mine stænger der. evt popcorn eller snack. men en pose bland selv til 16-17kr per 100g. jeg husker fint da prisen var 14 kr og da man som VIP kunne få det til et par kroner mindre.

godt være at alt koster penge og de skal tjene på det. alt respekt for det, men vil da tro de også taber på det, da folk jo holder sig fra det eller tager med selv på grund af prisen.

Michael

Jeg er overbevist om, at biografen ikke synes det er en god idé, at du har dit eget slik med - de går jo glip af potentielt indtjening.

Når det så er sagt, så er der næppe særligt meget de kan gøre ved det, hvis du har gemt godt i inderlommen. Jeg vil derfor mene, at det er en spørgsmål om egen moral og samvittighed.

Jeg skal i øvrigt ikke gøre mig hellig - jeg har selv af og til haft en rulle mentos i bukselommen.

michael

som sagt så køber jeg selv også for det meste derinde. ellers har jeg ikke noget med længere hjemme fra. mange år siden sidst i hvert fald.

kan da godt huske som barn når vi lige poppede et par pose popcorn og smed i en pose samt et par sodavand og havde det med.

men står ved min pointe. de må jo tabe på det med de priser? jeg synes ikke længere jeg får nok ud af det som Vip at købe derinde ej hellere som alm bruger. de hæver prisen fordi vi ikke køber nok, og fordi de hæver prisen så stopper folk med at købe eller tager med hjemme fra. ingen vinder på det. slet ikke biffen.

Christianuser/840534

Det afhænger muligvis af den enkelte biograf, men min lokale bio i Lyngby har i princip sat info op om at man ikke må medbringe egen slik/drikkevarer (ikke at jeg nogensinde har oplevet at nogen har tjekket om jeg havde noget i lommerne...). Årsagen er selvfølgelig penge. Biograferne (mener) at de har behov for den ekstra omsætning der kommer ved at folk køber snacks og drikkevarer i biffen. Men som Michael kommenterer, så er der det lille faktum at slik og drikkevarer købt i biffen er blevet røv hamrende dyrt, specielt når man lægger billetpriserne oveni. Så i den sammenhæng er jeg enig i at jeg principielt er fristet til at tro at biograferne reelt kunne ende med at tjene flere penge på at sælge snacks og drikkevarer til lidt lavere priser, da flere så formentligt ville være mere fristede til at købe ind til filmen dér, i stedet for at "smugle" det ind.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.