Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Repræmiere af Gravity!

Spørg kino.dk → Repræmiere af Gravity!

Nanna
Nanna 1 måneder siden

Hej! Jeg kan se, at I kører mange 'gamle' film i biografen - såkaldte repræmierer. Mega fedt! Mit højeste ønsker er at se 'Gravity' i biografen igen! Den fedeste biografoplevelse nogensinde bortset fra en meget larmende, hostende og harkende biografgæst som brokkede sig højlydt over lydene... Pleeeeease vis den igen! Jeg er sikker på mange er enige med mig! :-D Jeg ved ikke hvor ellers jeg skal komme ud med dette inderlige ønske...

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henriette69

Ja undskyld, men det bliver et pænt nej tak fra mig. Til alle re-premiere.
Gider simpelthen ikke betale en formue for at se film jeg allerede har betalt for én gang for ar se dem i biografen. Er i mine øjne meget få film der er dét værd.
Men håber da du får dit ønske opfyldt :)

DJN

Men nu drejer det sig jo ikke kun om dig.
Personligt er jeg glad for repremierer, for det har betydet, at jeg f.eks. har kunnet se Jaws og Alien på det store lærred, fordi jeg var for ung dengang de først kom ud.

Marianne

men jeg ser dog en væsentlig forskel på at genvise en film fra 2013 og så 2 kæmpeklassikere fra 70'erne, hvor kun et fåtal af os har haft mulighed for at se filmene i biografen.

Antaeus

Det er en ret ny film, som de fleste har haft mulighed for at se i biografen. Det er kun meget få film jeg vil gå ind og gense i biografen som repremiere, men hvis det endelig skal være så bør det være storfilm, der havde premiere for en del år siden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter