Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Rækkefølgen på film i en bestemt biograf

Spørg kino.dk → Rækkefølgen på film i en bestemt biograf

Birgitte
Birgitte 2 år siden

Jeg har flere gange undret mig det seneste år, at når jeg går ind for at se, hvilke film, der går i biografen(her ser jeg som regel på Herning eller Esbjerg) så ser jeg flere film, der ingen forestillinger har. Altså, at jeg kan se 1-2 film, der har forestillinger, og så en række på 2-9 film, der ikke har forestillinger, så en enkelt med forestillinger, og derefter igen en lang række uden.
Jeg er ikke interesseret i at se hvilke film, der IKKE går i den biograf i denne uge, men hvilke jeg har mulighed for at vælge at se i den gældende uge.

Kan man ikke forestille sig at lave om på rækkefølgen af de film der går i biografen, så de faktisk først viser film, der går nu, og først efter dem lægger alle de film der kommer indenfor overskuelig fremtid? Føler at det er meget belastende at skulle bladre samtlige film igennem og ikke have et ordentligt overblik.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Womanuser/8031

På biografernes side står film i alfabetisk række. Ellers kan du også vælge at klikke på specifikke dage så du kun får listen på de film du vil se på den dag, du regner med at se dem

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter