Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Online booking

Spørg kino.dk → Online booking

Flemminguser/240149
Flemminguser/240149 5 måneder siden

Hvordan er det lykkedes at implementere værdens mindst brugervenlige booking system. Jeg har nu forgæves brugt 30 min på at bestille nogle biletter, men har opgivet.
Jeg har fået nogle gavekort som jeg vil benytte, og fundet en film vi ville se. Men det er totalt umuligt at bruge nævnte gavekort på siden. Derfor vil jeg så reservere biletterne, og så betale når jeg møder op. Jeg er klar over jeg så skal være der tidligere, men det kan arangeres. Det er dog totalt umuligt at finde et sted hvor man kan reservere biletter. Trykker man på reserver/køb får man kun købs muligheden. Billetterne er allerede reserveret til mig, så når jeg ringer er de allerede optaget, selv om jeg ikke har gennemført betaling/reservation, og der er ingen måde hvorpå jeg kan annulere processen. Jeg kan kun vente på at timeren tæller ned. Samtidig skal man logge ind gentagende gange, på forskellige hjemmesider da man sendes frem og tilbage mellem kino.dk og nfbio.dk. Hvis man samtidig er så uheldig at have glemt sit PW og forsøger at nulstille det får man at vide at ens telefon nummer er ugyldigt, fordi det er tastet ind med +45 Noget det allerede var for år siden, så ikke noget jeg har ændret.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Claus Toft

Det har du helt ret i, deres booking system kunne godt bruge en overhalning.

Har du prøvet at bruge en anden browser? Måske det kan afløse problemet?

Camillauser/138272

Det er helt op til biograferne om de vil tilbyde at reservere billetter.
Det er typisk de største blockbustere, som man kun kan købe billet til.
Derfor er det ikke en bug i systemet.
Man har ikke pligt til at købe reserverede billetter, derfor risikerer biografen tomme sæder, hvis reservationen ikke fører til køb.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter