Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Lang ventetid på filmpremierer i Danmark...

Spørg kino.dk → Lang ventetid på filmpremierer i Danmark...

Astrid
Astrid 8 måneder siden

Jeg undrer mig over, at vi i Danmark ind i mellem skal vente flere måneder fra film har haft premierer i udlandet, til de bliver sendt herhjemme.
I øjeblikket er det Little Women, der frustrerer mig - den er sendt i biografen i starten af December i resten verden, men i Danmark må vi vente næsten 4 måneder, før vi kan få den at se i biografen.

Jeg har ikke på en søgning herinde eller på Google kunnet finde svar, kun at det har været sådan med flere film gennem tiden.

Ud over kundetilfredshed kan man jo undre sig over det økonomiske synspunkt - at 'forsinke' en film så meget må utvivlsomt sænke indkomsten gevaldigt, da den på det tidspunkt ikke længere har nyhedsværdi. Udover at biograferne mister potentiel forretning, opfordrer det jo nærmest til, at man må gå andre veje for at se den... (Mener selvfølgelig at søge mod Sveriges biografer.. ;))

Hvis nogen har en forklaring på den irrationelle forretningsform, vil jeg meget gerne høre den :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julie

En af grundene er Oscar uddelingen som ligger i februar måned og nok også tildels både BAFTA og Golden Globes uddelingen.

Det sælger bare mere i biografen hvis du kan sige at filmen har været nomineret eller har vundet en Oscar fx. Sidste år vandt Green Book Oscar for bedste film da den stadig kørte i bio i Danmark og det husker jeg trak en del flere ind at se den.

Artiomuser/68372

Jeg er også pisse irriteret over netop dette. At jeg stærkt har overvejet at enten at tage til malmø eller berlin og se den hvor den henholdsvis har premiere den 24 jan. og allerede har haft premiere i berlin.
Men det er generelt noget der sætter mit pis i kog med danske biografer. Alt andet end det der er mainstream kommer sgu bare lidt for sent.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter