Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Jeres nye Bioplus klub er dybt skuffende.

Spørg kino.dk → Jeres nye Bioplus klub er dybt skuffende.

Hoder
Hoder 3 år siden

Store forringelser og skuffende fordele ved at være guld medlem. Hvis i tror det får folk til at gå mere i biografen og bruge flere penge i jeres for dyre kiosker, efter man har brugt 120 kr på en billet, ja så bliver i slemt skuffet.

I har altid presset citronen for meget, først forbød i medbragt slik og drikkevarer, kombineret med urimelige høje priser i jeres kiosker og nu flere forringelser, samtidigt med at billetpriserne stiger mere end inflationen.

Jeres produkt er blevet for dyrt, så personligt vil jeg ligge mindre penge i jeres biografer fremover, i har ramt grænsen for hvad der er acceptabelt.

For dem som ikke har set den nye bioplus klub, så er der bl.a. disse forringelser:
Man kan ikke købe biletter mere for point, men kun 50% rabat.
Man kan ikke bruge point til hvad man vil i kiosken, kun popcorn og snack menuer, så glem at købe enkelt sodavand eller slik for point.
Ingen gratis opgradering mere til sofarække eller luksussæde for VIP.
Der er ikke 20% ekstra point for VIP (guld).
Der er ikke mere 20% rabat på kaffe for VIP.
Der er ikke mere 20% rabat på VIP menuer, i stedet for er det skiftende kampagne produkter, så se frem til rabat på alt det de ikke kan sælge.

Stem op!
49
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Aggie

Glad for at læse at jeg ikke er den eneste der er dybt skuffet over dette udspil.
Har ellers været glad for at være medlem de sidste, tror jeg, otte år.
Der er vel ikke andet for end at bruge mine point inden ordningen træder i kraft.

Camillauser/138272

-----

Hoder

Nej det er rigtigt at kino.dk ikke er nfbio.dk, men det er nu engang her man har valgt at ligge debat delen.

Kino.dk er ejet af Nordisk Film Biografer og CinemaxX. Og integrationen med nfbio.dk bonus klubben er på kino.dk over hele siden, så de 2 sider hænger meget sammen.

Her er de nye dårligere fordele: https://www.nfbio.dk/dokumenter/bioplus-faq

Marta

Jeg har overset mailen, så det er meget godt, at du har bragt emnet på banen. Og jeg kan kun blive enig med dig. Nu ryger den eneste grund til at jeg blev medlem i sin tid, nemlig at kunne få en gratis billet en gang imellem.

Fremover vil jeg sørge for at støtte Grand eller Gloria i stedet for NF Biografer i hovedstaden.

Atrice

... så må man hellere skynde sig at få den sidste gratis billet før det skifter. Er også skuffet over ændringerne, har netop været glad for at kunne opspare point til flere "gratis" ture i biografen, men sådan bliver det ikke længere...

De nye "fordele" gælder fra den 14. september i følge mailen...

Marianne

Og da jeg aldrig køber popcorn, snackmenuer eller ser film i 3D, så er fordelene til at overse.

Hoder

Min lokale biograf og Cinemaxx bliver glade for de ændringer, fordi de fordele der var ved at besøge en Nordisk Film biograf, ja de ryger nu.

Men de må jo have kakuleret med de godt kan tåle at tabe kunder ¯\_(ツ)_/¯

Flemminguser/233453

Hvorfor laver de ændringerne?

Jeg kan se, at plus abb har "Du bliver inviteret til specielle Gallapremierer og andre eksklusive arrangementer.". Kan man komme på den røde løber til James Bond, Star Wars og andre film eller giver de satdigvæk biletterne til semi-kendte skuespillere og andre gratister ? eller er det mindre ratede film ?

Der er altså ikke mange fordele tilbage ?

hvad siger Nordisk film til kritikken.

Segoyuser/116755

Har brugt mine point nu til film!
Jeg har været guldmedlem nærmest siden start.

Jeg brugte tit mine point til te, lakridser, eller havde gæst med en menu, det at have frit valg til hvad jeg køber var skønt!

Ja halv pris på billet, findes på sin vis via Telia 2 for 1(de som har telefon hos dem) så den fordel med billet til halv pris er fin dog ikke det samme som at have sparet point til en film!

Der er dog en fin detalje:Du får på din fødselsdag og 14 dage frem, lov til at tage en ven med i biografen gratis (kan benyttes én gang mellem fødselsdatoen og t.o.m. 14 dage efter fødselsdatoen)dette er en flot gestus!!! Ros Ros ....som vip/Guld

Du får forkøbsret på udvalgte film og events, hvor du får lov at købe dine billetter i op til 3 dage før alle andre gæster(vip/Guld men den detalje har ingen betydning for min person, går i bif efter de har været ude oftest! Men nogen har nok glæde ved den.

Min lille bif kommer fremover ik til at se mig så meget, de har ellers nogen meget dygtige flinke personale, så lige en ros til NFbio Aarhus:-)))

Det er mest fordi ikke har det frie valg til bruge mine point til det jeg allerhelst vælger som te, lakridser, kaffe, der er så meget slet ikke køber der for spiser det ikke! Derudover at kunne købe en ny bio tur for mine point!!!

aspargsenuser/121305

Jeg holdt op med af bruge deres klub, da de holdt op med af udsende fysiske plastikkort

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.