Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

gavebilletter til brug af online køb

Spørg kino.dk → gavebilletter til brug af online køb

Nadineuser/13852
Nadineuser/13852 8 år siden

Jeg har tidligere (før opdatering) spurgt om det ikke ville være muligt at bruge sine gavebilletter til online køb af billetter fordi jeg ikke altid har kunne nå at hente dem. Jeg fik på daværende tidspunkt det svar at jeg blot skulle bruge stregkoden og det ikke var noget problem. MEN da jeg skulle gøre det i dag var det ikke muligt. Jeg opdagede desværre for sent at jeg skulle købe billetterne i dag og kunne ikke nå komme til en biografen inden lukning. Jeg ringede dog til Biografen og fik afvide at kunne afbestille billetterne for at bestille dem igen 15 min efter. Og at det KUN er gavekort man kan bruge til online køb. Hvorfor må man ikke få lov at bruge de andre især når jeg nu har fået afvide tidligere at det ikke var noget problem?

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Men jeg kan heller ikke få online systemet til at acceptere den stregkode, som jeg indtaster fra en gavebillet.

Så jeg måtte pænt nøjes med at reservere billetten. Og så håber jeg, at når jeg senere i dag møder op i Palads, at de så accepterer gavebilletten som betalingsmiddel i den bemandede skranke. Det bliver de vel nød til, når der på fribilletten står, at den er gyldig resten af 2012.

Men det er da tosset, at online systemet ikke vil acceptere disse billetter. Det er jo sat op, så man man indtaste stregkode numrene. Så det burde virke.

Aragorn

Det er meget vigtigt at være opmærksom på forskellen på en gavebillet (såsom En Tur i Biffen, Grønne gavebilletter og lign.) og gavekort (en billet med en bestemt værdi i Dkk, påtrykt).

Man kan godt betale med sine gavekort over nettet, da hvert gavekort har en unik stregkode og derfor kan sættes som "brugt" og dermed inaktiv i ITsystemet. Du kan dog ikke betale med gavebilletter såsom En Tur i Biffen, da alle disse har den samme stregkode. Så ville det jo pludselig blive ret nemt at gå "gratis" i biffen ;)

Nadineuser/13852

Gavebilletter har ikke den samme stregkode, de er forskellige.

Aragorn

Du måtte meget gerne have understøttet din påstand ved at definere hvilke gavebilletter du snakker om? Grønne gavebilletter? En tur i biffen med udløbsdato 2012? En tur i biffen med udløbsdato 2013? De nye røde En tur i biffen? Jeg er klar over at der er undtagelser og at nogle kategorier af gavebilletter har forskellige stregkoder. Men da antallet af gavebilletter der modtages i biograferne er en jungle selv for de indvidede, er det aldeles svært at få det til at fungere for onlinebetaling, hvor "almindelige" mennesker står for handlen.

Jeg vil derfor gentage konklusionen fra mit første indlæg - du KAN IKKE bruge gavebilletter som betalingsmiddel ved onlinebetaling, men du KAN bruge gavekort.

Et gavekort er en voucher udstedt af biografen på et helt specifikt beløb. I Nordisk Film biografer er de trykt på en alm billet.

En gavebillet har ikke en værdi påtrykt men hedder eksempelvis "En tur i Biffen" eller "Bøf og Bio" og har en masse tekst om at der er tillæg ved helaftensfilm, 3D osv osv. De kan være grå, røde, grønne, lyserøde, hvide m.m.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.