Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Forpremiere

Spørg kino.dk → Forpremiere

Drahiruser/1074502
Drahiruser/1074502 9 år siden

Der er vel ikke nogen, der har tid og overskud til at give en kort forklaring på konceptet med forpremiere?
Har læst mig frem til, at det er 'særlige gæster', der bliver inviteret til sådanne begivenheder - hvad kræver det helt præcist for at få den mulighed? Og hvorfor kan jeg så reservere billetter til The Wolf of Wall Street onsdag d. 8. januar, når jeg er ikke er - og aldrig bliver - inviteret til sådan noget lignende? Altså hvis 'hvilken som helst' person kan reservere billetter til forpremiere, så er der vel ikke nogen logisk forklaring på en forpremiere, for så ville det bare være en premiere.
- Men det er højst sandsynligt mig, der har misforstået noget? :)

Stem op!
40
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

NF Bio inviterer ofte til forpremiere, det er ikke et glamourøst kendis-arrangement, men der kan være forfriskninger og gaver og lodtrækning om lækre præmier.

En gallapremiere kommer der gerne kendisser og semi-kendisser til - billetterne kan man ofte vinde men sjældent købe.

Kasper Kay

Jeg var selv til gallapremieren på Hobbitten - Dragen Smaugs Ødemark tidligere i december i år, og en forpremiere i form af en gallapremiere er lidt et større arrangement, hvor man ikke kun møder op, ser filmen og tager hjem igen. Der var velkomstdrink og snacks inden filmen, præsentation af filmen i salen og buffet efter filmen. Oven i dette var der dresscode og Imperial var pyntet op og gjort mørk med diverse lyde og lys, lidt som at træde ind i en grotte, for at skabe en stemning i forbindelse med filmen.

En "almindelig" forpremiere er vel i bund og grund for hardcore fans, som ønsker at se en film før alle andre. Det er naturligvis ikke eneste grund, men jeg har altid haft indtrykket af, at man ved en forpremiere kan møde op udklædt, og så skal man måske forberede sig på, at salen bliver fyldt med diverse reaktioner under filmen. Altså er en forpremiere mere en oplevelse man deler med andre fans i hele salen, hvor en ganske almindelig premiere er for "almindeligt dødelige" - så at sige ;o) Hvis vi ikke havde forpremieren, ville den almindelige premiere få denne funktion - hvilket vi til stadighed ser, når en film ikke har forpremiere. En forpremiere er vel også til for at promovere og skabe hype før det egentlig går løs?

Ja, jeg ved det ikke med sikkerhed, men det var blot mine tanker :o)

Godt nytår!

Drahiruser/1074502

Tak for jeres svar!
Godt Nytår :)

Dagmar

Nu kan jeg læse at der er forskel på forpremiere og gallapremiere, men hvad er så forskellen hvad angår dress codes? :)

Camillauser/138272

-er der ingen dress-code.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter