Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Biocity Aalborg

Spørg kino.dk → Biocity Aalborg

Ann Nymarkuser/885959
Ann Nymarkuser/885959 8 år siden

Kære Kino.dk,

Jeg bor i Aalborg og er ofte i biografen, og jeg oplever gang på gang at biocity Aalborg er sent ude med at opdatere deres program, således at det ikke er muligt at bestille billetter nogle dage frem, dette er til stor irritation, specielt fordi jeg oftest på samme tidspunkt godt kan bestille billetter til adskillige andre biografer herinde på siden. Er det ikke muligt at forbedre dette? Kan ikke forstå at man ikke har mulighed for at lægge programmerne for ugens og de kommende ugers film ud lidt tidligere, da jeg går udfra at dette er planlagt lang tid i forvejen.
Hilsen Anne

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dorthe

Hej Ann - tak for dit indlæg. Vi bestræber os på at udarbejde programmet for den kommende uge på baggrund af week-endens besøgstal. Dvs. fredag og lørdag aften skal vi helst kende inden vi fastlægger salsstørrelserne for den kommende premiereuge (fra torsdag) - premierefilmene kender vi naturligvis datoerne på, men det er jo publikum tilstrømningen, der afgør, hvor stor salen skal være for de aktuelle film, derfor er programmet oftest først klar i løbet af søndagen.

xxxuser/1034185

Spilletider uploades af biograferne hver mandag for en uge ad gangen på baggrund af den foregående uges billetsalg.

Det er derfor desværre ikke muligt for os at oplyse, hvor længe en film går, da vi kun formidler billetsystemerne for biograferne.

Mvh
Line
Community Manager hos kino.dk

Bogprinsessen

Hej Ann
Jeg giver dig helt ret! BioCity Aalborg er enormt dårlige til at få lagt ud på siden hvad de planlægger at vise den kommende uge. Hvilket faktisk er enormt frustrerende når man gerne vil arrangere noget i god tid og ikke to timer før...

Aage Michaeluser/5719

jeg kommer tit bio men jeg synes at det for dårlig at jeg
skal gøre det om eftermiddagen for at opnår rabat
jeg går ikke til ro før midnat
jeg vil stoppe med at gå ibio
min pension er ikke verdens størst

med venlig hilsen

aage

Kasperuser/78191

Hej

Min kæreste og søn var i dag i baby-bio, i Aalborg, og har mistet/glemt et stykke legetøj (O-Ball). Den må næsten være trillet ind under sædet.

Er det sådan at sådanne ting kommer i en "glemte-sager" kasse??

Mvh Kasper

Camillauser/138272

Send biografen en mail, de vil sikkert gerne hjælpe Jer ;-)

aalborg-metropol@nordiskfilm.com

aalborg@nordiskfilm.com

kimmie sophia

Hej.

nu ville min søn frygtelig gerne ind og se familien jul - en nisse i skjul. hvilket han ikke, i og med at man kun kan bestille biletter til og med den 26 November, og den skulle have præmier i dag ? ville have ham med i december da andet ikke er muligt, men i følge kino.dk er der ingen spille tider, hvorfor er der ikke det ? & det er self. i Aalborg.

Mvh
Kimmie s.k

Camillauser/138272

http://www.nfbio.dk/film/familien-jul

Biograferne programsætter som regel kun forestillingerne en uge frem i tiden. Hvis en film ikke har et tilstrækkeligt stort publikum, kan det ikke betale sig at melde flere spilledage ud end en uges tid.
Hvis filmen bliver en succes, hvilket anmeldelserne kunne tyde på, så skal der nok komme spilletider i december.
Men de bedste til at svare på det er altså de enkelte biografer.

tinauser/337355

Hejsa.

Hvor ville det se fedt ud med røde/ sorte lædersofaer oppe på jeres lange gang,så er vi fri for at sidde på gulvet,ung som gammel. I må kunne finde et par sponsorer. Held og lykke-:))))

The big lebowskiuser/453627

For de fleste biografer (i hvert fald NFB) så ligger de spilleplaner for en uge ad gangen. Hvis vi nu siger at det er søndag d. 1 så ligger de program for torsdag d.5 - onsdag d.11. Den nye spilleplan for næste periode burde være ude søndag, aller senest mandag. Ved forpremierer mm. så ligger de spilleplan for den film længere ud i fremtiden.
Håber det giver svar på dit spørgsmål :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter