Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Billetpriser

Spørg kino.dk → Billetpriser

Helleuser/294768
Helleuser/294768 7 år siden

Billetter er nu steget igen?!?! 110 kr. for en film - godt nok en helaftens film (gætter jeg på da den være 2t20min) men stadig! Det er næsten det samme som en DVD film. Kan det virkelig passe at det skal være SÅ dyrt at gå i biografen? Jeg elsker at gå i biffen, men er da virkelig nødt til at skære ned i hvilke film jeg skal se, når det er til de priser. Hvad er forklaringen på endnu en stigning? Sidst jeg så en helaftens film kostede det 90 kr - og det er ikke mere end et år siden...

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

Og med Biozonen optjener du point, der kan veksles til biografbilletter.

Så 110 kr er ikke den reelle pris.

Maria

Det er nok primært pga inflation og måske at filmselskaberne skal have mere for køb af deres film til brug i biograferne, end de skulle for et år siden, samt lønstigninger til de ansatte i biograferne.

Camilla BK

ARG 100 kr. for at gå i biografen?! :\ er ikke selv med i Biozonens pointhalløj for synes, at hver kan man melder sig ind i lignene ting hvor man kan optjene point, går der for det første 100 år og en madpakke før man rent faktisk kan spare med noget, samtidig med at man får diverse mails jeg slet ikke er interesseret i...

Den pris kommer nok til at resultere i, at jeg kommer til at gå mindre i biografen, hvilket er ærgerligt, da det er langt mere hyggeligt at se film der.
Det løber hurtigt op i mange penge hvis man samtidig skal have slik, popcorn og sodavand som også er dyrt i biografen, og man må jo ikke tage sit eget med -.-

Camillauser/138272

Deres mails er interessante og oplysende.
Og du bliver orienteret om større premierer i god tid.

Du optjener bonuspoint på alle dine køb i biografen.

Uden køb af slik skal du se ca. 10 film for at få en billet gratis.

Du kan på din medlemsside hurtigt få et overblik over hvor og hvornår du har set de forskellige film.

Jeg gav 175 kr for 2 billetter inkl. 5 kr til billetreservation til Captain Phillips kl. 18.30 sidste fredag i Falkoner.
Det er en moderne biograf, hvor sæderne kan lægges tilbage og personalet er meget servicemindede.

Camilla BK

Omkring mails... så plejer jeg aldrig at være interesseret i hvad de skriver... og det gælder alle. Hvis jeg er interesseret i noget går jeg ind på hjemmesiden og læser, har ikke brug for at min indbakke bliver fyld med diverse underlige mails :P

10 film = 1000 kr... det er mange penge, og flere film end jeg sikker ser på et år

Altså har lige været inde og se på diverse film, og alle jeg har været inde på har kostet 100 kr.

Men det er jo bare hvad jeg synes :) så vil jeg hellere vente til filmen kommer ud :)

Camillauser/138272

Men jeg synes bare at det er lidt pudsigt at sige nej tak til rabatter og gode tilbud, hvis man synes at billetterne er dyre.

Camilla BK

Hvis der går et år før jeg kan spare 100 kr, kan jeg bare ikke rigtigt se hvorfor jeg skal gøre det... hvis jeg skal bruge 1000 kr. for at kunne spare 100 kr... det er bare mange penge før jeg får noget ud af det

DaviMi

Personligt betaler jeg under normale omstændigheder kun mellem 40-80 kroner. Der findes jo diverse måder at få priserne ned på:

- Studierabat på 10 kroner (hvis man hører til dem, der har et studiekort).
- 10 kroner billigere, hvis man ser filmen før klokken 18.00
- Nogle steder endnu billigere, hvis man ser den før 16?
- Telia tirsdag
- Man kan også spare penge ved at tage nogle af de mindre attraktive pladser. Min søster og jeg sidder fx næsten altid på forreste række, hvorved man sparer 10-20 kroner i forhold til andre pladser (gør vi selvfølgelig kun i små biografer)

Ellers kan man forresten også gå i de lokale, små, selvstændige biografer. I Kastrup Bio koster billetterne fx stadig kun 70 kroner.

---

Jeg plejer også at sige til venner og veninder, at de burde blive medlem af biozonen. Jeg er blandt dem, der går i biografen nok til, at det virkelig begynder at betale sig. Men for mig er det bare dumt ikke at tjene penge/spare penge, når man kan gøre det så let.

Som biozonen medlem får man 10 procent af sin billet i form af point. Så hvis man betaler 100 kroner for en film, får man via biozonen 10 kroner 'tilbage' af dem. Så selv hvis man kun går i biografen to eller fire gange om året, så er det stadig penge, man kan bruge på at købe en lille pose slik eller noget i den stil.
Og hvis man går nok i biografen, bliver man VIPmedlem og får 15 eller 20 procent som point? det er 15-20 kroner per film, man ser.

Nu er jeg også bare vokset op i en halvfattig familiie, så for mig gælder hver en mønt. Kan godt forstå nogle ikke gider besværet. Personligt er jeg ikke medlem af Cinemaxx, fordi jeg gentagne gange har mistet kortet eller koden (og derudover kun bruger biografen meget sjældent).

Lisa

Jeg må indrømme at jeg også er delvist enig i at det er blevet rigtig dyrt at gå i biografen, men det er jo ikke rigtigt nogens skyld. Desduden synes jeg også at oplevelsen er blevet bedre i flere biografer pga. nyt udstyr og andet.
Udover det er jeg medlem af Biozonen hvilket jeg også mener man bør give en chance - de mails man primært får omhandler premierer og andre events som som regel er billigere end de 100,-
Derudover er jeg rigtig glad for pointsystemet! Har aldrig brugt dem til at betale en billet, men bruger dem altid på så at købe sodavand eller slik. Det gør det også meget billigere :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter