Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Bestille billetter, Nfbio.dk eller Kino.dk?

Spørg kino.dk → Bestille billetter, Nfbio.dk eller Kino.dk?

Arrowstormen
Arrowstormen 6 år siden

Så The Hobbit: The Desolation of Smaug har snart forsalg, men opdaget at Nordisk Film Biografer har fået deres egen hjemmeside (upgraderet version af Biozonen.dk), hvor man også kan købe billetter. Så er der nogle forskel hvor man gør det?

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Når du bestiller, bliver du alligevel omdirigeret til Kino.dk.

Den eneste forskel er grafikken, som er smart - og at du ikke får mulighed for at bestille i andre biografer, end Nordisk Films egne.

Arrowstormen

Okay. Men hvad mener du med at grafikken er smart?

Wayne

Hurtigt overblik over hvilke film, der går - og hurtig overblik over hvornår de spiller.

DaviMi

nfbio er så meget mere overskuelig! Regner med i høj grad at kigge på den i fremtiden, når jeg bare skal have en ide om, hvad der går for tiden

Joanuser/30819

Lige et hurtigt spørgsmål. Jeg har set efter overalt, om hvor mange point man bruger, på biograf billetter. Så derfor ville jeg være glad, hvis nogen kunne fortælle mig, hvor mange point man bruger, på en billet med Hunger Games 2.?? Gerne hurtig svar.

Hilsen Joan..

DaviMi

Siden The Hunger Games: Catching Fire hverken er 3D eller langtidsfilm (begge dele ville koste 12.000) skal der bruges 9000 point pr. billet.

EDIT

Man finder info om det inde på nfbio.dk (eller biozonen.dk, der sender en videre til nfbio.dk). Derinde kigger man under 'Biozonen' og derefter under 'Bonuspoint'

:)

hanne

Jeg har lige i går miste mit VIP ,pga af at vis du betaler billeterne med det samme så får du ikke point vis du bestiller på kino.dk åbent bart hvilket er lidt træls . Er der nogle der ved hva man så gør ? Mvh hanne

Maria

Hvis din mail hos Kino.dk er den samme som hos NFBio.dk, bør du automatisk, efter køb af billetter, kunne tilføre point til dit kort, den popper op når du går videre efter du har trykket på kvittering.

Alternativt, kan du møde op i biografen inden filmens start, og sige at du ikke har fået point på billetterne, så kan personalet i biografen ordne det. :)

Irena

Hej! Jeg vil gerne vide, hvordan kan jeg bestille og ikke købe billetter, når jeg er medlem Biografklub Danmark. Jeg har ikke set den mulighed og var tvunget at købe billetter. Jeg har fået 10 kr rabat pga køb på pc, men ikke rabat pga vi er seniorer og ikke pga. at vi køber billetter til tidlig forestilling kl.15.15. Jeg er nød til at kender alle jeres regler og vil bede om forklaring. Skal jeg forstå at i fremtid skal jeg altid købe billetter på pc? Det var besværlig med det lange nr skrevet i meget småt cyfrere og tog lang tid. Jeg vil meget ønske, at I arbejder på nemmere løsning. Lige nu er jeg irriteret og utilfreds, at jeg ikke kunne bestille billetter, som I selv har skrevet om. MVH. Irena

Wayne

Du skal skrive til den pågældende biograf.

Men bare rolig - hvis du møder op i god til i biografen, så kan du altid få byttet din billet - så du kommer til at betale det rigtige beløb. Bare sørg for at have bevis med på at du er medlem af Biograklub Danmark.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter