Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Afstemning

Spørg kino.dk → Afstemning

Troels
Troels 6 år siden

Hej Kino.dk

Jeg synes, at det er en alright feature med en afstemning på forsiden af jeres hjemmeside, men hvorfor ikke bruge den fornuftigt? Det er halvsørgeligt, at der i denne uge er afstemningen "Er Brad Pitt stadigvæk lækker?" og der sidste uge var "Hvad er fedest, monsters eller robotter?".
Kom med nogle interessant spørgsmål i stedet.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Jeg har lagt mærke til at ugens spørgsmål ofte, hvis ikke altid, kan kædes sammen med aktuelle eller kommende film. :)

Spørgsmålet med monstre og robotter kom f.eks. i forbindelse med at Pacific Rim havde premiere, og i denne uge kom der en trailer til The Councelor, der har Pitt i en af rollerne. :)

Så selvom de måske kan virke lidt tamme, er de dog stadig relevante. Det må også være svært at komme på nye spørgsmål hver uge.

Troels

Svært at komme op med nye spørgsmål hver uge? Det er mennesker, hvis job er film, der vælger ugens spørgsmål. De her menneske bruger hver eneste dag på at researche film (eller, det burde de). Jeg følger kun TotalFilm, The Schmoes og IMDB på Facebook, og den news feed de giver mig kombineret er rigeligt til HVER DAG at komme med en ny relevant og udfordrende afstemning.

Helt ærligt, hvem gider at afgive sin stemme angående hvorvidt Brad Pitt er lækker eller ej? Jeg ved godt at Kino.dk's brugere er 75% teenagetøser (hvilket listen "mest ventede film" i højre side af kino.dk vidner på), men come on. Vær nu lidt professionelle.

Maria

Nu er det jo ikke fordi de er 50+ medarbejdere på kino.dk (Virksomheden kino.dk består af i alt 11 ansatte, der udgør en redaktion, marketingsafdeling, økonomiafdeling, IT og support.), så selvom mange af dem er filmkendere og filmelskere, så kan man ikke forvente af dem, at de skal komme med udfordrende og intelligente poll-spørgsmål til os hver uge. Hver enkelt medarbejder har sikkert meget mere vigtigere ting at bruge deres tid på. Det er jo også bare en sød lille feature på forsiden. :)

xxxuser/1034185

Tak, fordi du bringer emnet på banen. :)

Idéen med Ugens Spørgsmål har som udgangspunkt ikke været, at det hver uge skulle være et seriøst/ tungt spørgsmål. Som du selv skriver; så kan man let finde andre, udfordrende afstemninger andre steder på nettet.
Ugens Spørgsmål har mere været ment som et sjovt indslag, og noget, man hurtigt kan klikke på, hvis man har lyst.

Mvh
Line,
kino.dk

Camilla BK

Jeg er enig i det Maria og Line skriver.
Det kan godt være at afstemningerne til tider kan virke lidt sørgelige, men de hænger sammen med aktuelle film.
Derudover er det, som Line skriver, ikke meningen at det skal være et seriøst/tungt spørgsmål.

Jeg synes det er hyggeligt nok at være med i sådan en lille afstemning - oftest kræver det ikke andet end at give sin "stemme", nogle gange er spørgsmålene dog lidt sjovere eller mere spændende end andre, og derfor bliver der nogle gange også lavet debatter der omhandler spørgsmålet, så man kan gå ind og uddybe sine svar :)

Jeg synes at ugens spørgsmål er fint som det er, og det generer mig ikke at det ikke er store spørgsmål man virkeligt skal tænke over :P

Anonymuser/0

Nu danner afstemningerne næppe datagrundlag for en PhD-afhandling, så why so serious? Til gengæld står de så langt nede på forsiden, at de er nemme at overse.

Men jeg er da sikker på, at Kino.dk vil være taknemmelig for forslag til afstemninger.

DaviMi

Mit problem med ugens afstemning er ikke dens spørgsmål, men at man kan stemme flere gange.

Fair nok at man kan stemme uden at være logget ind - det er der nok ikke så meget at gøre noget ved - men har oplevet flere gange at kigge på en afstemning, som om den var ny, selvom jeg har stemt på den én gang.

I mine øjne mister en afstemning på det tidspunkt sit formål.

(Men igen - det er ikke fordi det er supervigtigt, når nu det bare lige er en lille forside-dimmer).

Antaeus

Jeg bragte i sin tid idéen om afstemninger op som forslag til Kino og den tog de til sig. Grunden til mit forslag var at det var en af hovedgrundene til at jeg gik ind på filmz.dk - jeg er vild med afstemningerne og så er der altid en debat sammen med. På Filmz står de så de ikke kan undgås at blive set og bliver lavet af brugerne.

Desværre er Filmz afstemningerne oftest langt mere interessante end Kinos afstemninger, hvis man spørger mig.

Kino store afstemninger omkring James Bond, Bedste film, Bedste instruktører osv. er dog særdeles interessante.
Vi må i øvrigt stadig mangle nogle Bond afstemninger, men de kan passende komme når den nye Bond film kommer op.

Stine Teglgaard

Vi er glade for alle forslag, og alle er mere end velkomne til at sende ideer til andre kommende afstemninger.

Ideen bag denne afstemning kom dog fra redaktionen selv ;-)

MVH Stine
kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter