Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Afbestilling

Spørg kino.dk → Afbestilling

Birgitte
Birgitte 7 år siden

Hvorfor i al verden skal det være fuldstændigt umuligt at finde ud af hvor man afbetsiller, mAN OPGIVER JO NÆSTEN OG TÆNKER AT I ER LIGEGLADE ?????

MAN KAN JO SE I FORUM, AT DER ER RIGTIGT MANGE DER SPØRGER OM DET SAMME, og ikke får svar......FÅ NU LAGT DET PÅ SIDEN SÅ MAN KAN FINDE DET. MAN KAN IKKE EN GANG SØGE SIG FREM TIL DET?????

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Det er desværre meget almindeligt at det er andre Kino brugere, som svarer på spørgsmålene til Kino - inden de selv får det gjort. Men du har ret, de har vel nogle mennesker ansat som burde gøre det...

Hvis du havde oprettet en bruger da du gennemførte din bestilling, så skal du gå ind på Mit Kino - og derefter på Reservationer, og så kan du trykke på krydset på den pågældende film, så er den afmeldt.

Hvis du har bestilt, uden at have en profil, så skal du nok ringe til biografen for at afbestille.

Maria

I bunden af Kino.dk-siden kan du klikke på "Spørgsmål og svar" og dér læse dig frem til hvordan man afbestiller. :)

Stine Teglgaard

Hej Birgitte og Wayne

Først og fremmest tak til Wayne og Maria for svar på vores vegne - selvom det selvfølge er vores ansvar at svare på henvendelser, ser vi det dog også som noget positivt, at der er et hjælpsomt miljø herinde, hvor andre dedikerede brugere tager sig tid til at hjælpe... fx. i dag med svar allerede samme dag, som spørgsmålet ligges op.

Så tak igen til både Wayne og Maria!

Birgitte, hvis du stadig har tvivl om afmelding, kan du skrive en mail til kontakt@kino.dk, men det ser ud til, at de to svar kan hjælpe dig på vej.

MVH Stine
kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter