Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

3D film billetter uden briller

Spørg kino.dk → 3D film billetter uden briller

Reneuser/715947
Reneuser/715947 6 år siden

Halløj Kino og tak for et fantastisk produkt!

Jeg har dog et forslag jeg håber i vil overveje. Er en knold til det her puter stads, så ved ikke hvor jeg ellers skulle smide mig forslag hen.

Nu har biograferne endeligt gjort det muligt bare at downloade ens billet til smartphone. Hvilket jeg er ufattelig glad for, så slipper man for enhver billet kø.

Mit spørgsmål er så, om ikke det er muligt for jer at stille køb af 3D briller op som et tilvalg, i stedet for at det bare er inkluderet i billet prisen.

Jeg er nemlig en af dem der gemmer mine 3D briller til den næste film jeg skal se, og hver gang det er en 3D film, skal jeg udprinte billetten i jeres maskiner, skal så stille mig i køen ved billetlugen, for at få refunderet 3D brillerne.

Det ville være sindsygt nemmere for mig, hvis jeg bare kunne klikke en valgmulighed af når jeg er på jeres hjemmeside, og vælge køb af briller fra.

Håber det er noget i kan bruge til noget og vil arbejde på.

Venlige hilsener Rene

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Arrowstormen

God ide, selvom jeg ikke er en af dem som nogensinde husker at tage brillerne med. Men til mit forsvar så bruger alle biografer ikke altid den samme slags, og nogle gange upgraderer de dem!

Reneuser/715947

Kan godt se, hvis de bruger forskellige briller i forskellige biografer, men det du så gør er at gemme et sæt briller fra hvert sted, for du viser bare dine 3D briller til billet kontrolløren, hvis dine er for gamle, så bytter han dem gratis ud med et par i det nye format, i længden er der mange penge at spare ved at gemme dine briller:)

Maria

... Men, jeg ved at det i Cinemaxx er en del af billetprisen at man betaler for brillerne - de kan ikke vælges fra; mens det i Nordisk Film biografer er en ekstra ting man køber sig til for 10 kr.

Hvis det var muligt at indstille hjemmesiden til at man fik tilvalget i fx. Nordisk Film biografer, så ville det være fedt. Årsagen til at jeg aldrig køber 3D billetter online, er netop også at jeg altid tager mine egne briller med. Dels fordi det er spild af 10 kr. hver gang, og dels fordi brillerne er lort og jeg har nogle "særlige" briller der sidder bedre. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.