Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

?

Spørg kino.dk → ?

Kasper
Kasper 7 år siden

Hej!

Jeg sidder med et gavekort til en bio på 200 kroner.

Er det sådan jeg kan dele beløbet op og bruge det på to forskelige film, f.eks at jeg vil ind og se texas chainsaw massacre på søndag og så gemmer resten og så bruge den på en anden dato og film? og hvis ja hvordan skal jeg så bestille en plads, hvis min bror bestiller en enkelt billet hjemme fra, og vi gerne skulle sidde sammen?

Hilsen Kasper

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja*

Jeg har ingen ide om hvordan det foregår, men vil gætte på de søde Kinofolk svarer dig i morgen når det er alm. arbejdsdag ;)

Aragorn

Hej Kasper!

Det er faktisk ikke særlig kompliceret. Gavekortet på 200kr svarer til at have rede penge. Køber du for 100kr får du et gavekort på 100kr tilbage. Køber du for 190kr for du udleveret den sidste 10'er i kontant (beløb mindre end ca. 50kr, bliver oftest udbetalt i kontant).

Da gavekortet er det samme som penge, skal du INTET anderledes gøre i forhold til at reservere billetter. I reserverer bare 2 billetter ligesom i altid ville gøre og når I skal ned og afhente billetterne, betaler du bare din billet med dit gavekort. Det er faktisk ret nemt ;)

Fyr bare løs, hvis du har yderligere spørgsmål.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter