Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

?

Spørg kino.dk → ?

Nadineuser/13852
Nadineuser/13852 9 år siden

Har i længer tid brugt meget tid på læs folks anmeldelser af film, samt skrevet mine egne. Har oprettet en debat hvor jeg sætter fokus på emnet men uden held i forhold til at vække opsigt. Synes det er enormt trættende og irriterende som bruger at folk misforstår anmeldelse området som en debat side. Har I overvejet at ligge opsigt til jeres debat side her, således folk bruger det i stedet for skriver debatter inde under anmeldelserne. Mener der forskel på henvis til man er enig eller uenige med nogen, men når folk begynder stille spørgsmål som, hvor spiller den på original sprog, kan jeg tage den og den aldersgruppe med ind og se filmen, hvorfor kører den kun som 3D. Uden derefter at tage stilling til filmen. Tænker så kunne man ikke når I oprettet filmendes side allerede der oprettet et debat forum, således folk ser i den i stedet for skrive @bruger eller begynde at debatter ikke relevante ting i forhold til filmen under anmeldelser?

Mener så der er en debat side til lige præcis den film på forhånd. Det gør for mig som bruger at jeg springe det helt over, hvis der er for meget samtale over en film anmeldelse og så går jeg måske glip af folks gode anmeldelser eller simpelthen ikke gider interessere mig for filmen, som jeg måske ville havde fundet interesse i med en god anmeldelse.

Stem op!
1
Stem ned!
-1
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Spaettenuser/15532

Umiddelbart virker ovenstående indlæg som en henvendelse til kino.dk, og ikke et debatindlæg - Ville det ikke være smartere at sende det som en mail til dem, fremfor at placere det under debat?

Det kunne jo opfattes som "enormt trættende og irriterende", når folk misforstår konceptet med en debat-side og skriver henvendelser til kino.dk ind her, fremfor at sende en mail til dem:-)

kino.dk adminuser/15475

Tak for dit indlæg, som du naturligvis er mere end velkommen til at skrive i et åbent forum, der hedder "Spørg kino.dk".
Vi er opmærksomme på kommentarer, der ikke er anmeldelser under filmprofilerne og på dit tidligere debat-indlæg.
For nogle er det irriterende, imens det for andre brugere er en del af måden man debatterer film på. At debatten foregår under filmen (frem for her) er nærmest uundgåeligt, da trafikken på filmprofilerne er mange gange større end på debatsiden. At linke videre til denne side, ville formentligt betyde færre kommentarer generelt (også af de gode), og det ønsker vi naturligvis ikke.
Til gengæld indfører vi inden længe nye funktionaliteter for brugerne. Bl.a. bliver ens samlede thumbs up/down lagt sammen, hvilket dermed indikerer brugerens popularitet. Noget der forhåbentligt får andre brugere til at droppe de intetsigende indlæg, der nogen gange dukker op.
Desuden genindfører vi funktionen "kommenter brugerens indlæg" så en evt. debat om censur, premieredato osv, relateres til selve indlægget og ikke blandes sammen med alle anmeldelserne på profilen.
Det er eksempler på nogle at de bruger-relaterede tiltag vi snart implementerer, som vi fortæller meget mere om, når de lanceres.

Hilsen Søren - kino.dk.

Nadineuser/13852

Jermaine har forstået det som om at dette er den måde man stiller spørgsmål til Kino.dk (idet det falder under kategorien "Spørg kino.dk")
Men kan sagtens ske at det er mig der har misforstået funktionen af det.

Tak for dit svar Søren, synes jeg lyder som en god løsning. Kan godt se der ville fald indlæg fra og synes det en super løsning at man kan kommentere de andres bruges indlæg.

Thomas

Det lyder som en meget underlig ide at skulle vise forskellige brugeres popularitet på siden. Desværre vælger folk tit at vurdere ens anmeldelse i forhold til om de er enige eller uenige i stedet for at vurdere om man rent faktisk er dygtig til bare at skrive anmeldelserne. Man vil derfor kunne blive upopulær selvom man er en dygtig anmelder, hvis bare folk har en anden mening.

kino.dk adminuser/15475

Hej Thomas
Det er ikke vores erfaring at brugere med en anden holdning end den gængse modtager mange thumbs down, så længe man argumenterer for sin sag.
Dem der får mange thumbs down, er dem med kommentarer som "Fuck, den ser fed ud - seks stjerner" eller andre mere eller mindre intetsigende indlæg.
Der er i øvrigt blot tale om en brugers samlede antal thumbs up/down på sitet. En bruger med 80 % thumbs down kan jo også være interessant at følge, hvis det skyldes kontroversielle meninger frem for spam-lignende indlæg.

Mvh Søren - kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter