Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Animationer for børn OG voksne?

Fri debat → Animationer for børn OG voksne?

Anonymuser/0
Anonymuser/0 8 år siden

Har i den sidste tid gået og grublet lidt...; Er det cool nok at voksne elsker at købe/ se / leje film som fx Bjørnebrødre? Jeg synes det, men føler mig også lidt pinlig over at være den eneste 15-årige der står mellem lille Markus og Emma på 7 og glor animationfilm i Bilka...

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jan Friberg

Nu har jeg ikke set Bjørnebrødre men så længe det er film med kvalitetshistorier, hvorfor ikke.
Men find dog et bedre sted at finde film end Bilka. i DVDcity står der Disney animationsfilm på øverste hylde (1,80 m) der kigger der ikke mange på 7 med

Anonymuser/0

Men tak for svaret Jan :))

Camillauser/138272

hvor du bor?

Wayne

Den vanskeligste alder er præcis der hvor du er nu. Du vil opfattes som voksen, så alt hvad du opfatter som barnligt er forkert. Bare rolig det er et stadie du skal forbi, og det varer ikke så længe. Der hvor det virker rigtigt pinligt er hvis du tager med dine forældre i biffen for at se en animationsfilm, og du føler at alle andre i biografen er børn - tænk hvis du mødte nogen du kendte? Heldigvis varer den periode ikke så længe, og det går op for en selv at man ikke skal lade sig styre af hvad man tror andre tænker. Jeg tager stadig i biffen for at se Pixar film, men jeg kan jo vælge den seneste forestilling, hvis jeg vil undgå de mindste.

Med hensyn til at købe DVD'er så er det slet ikke noget problem - det kunne jo være noget du skal købe til en anden, så det er der ingen der tænker over.

Ting

Hvorfor er det pinligt? Jeg er 18 år og jeg ser stadig Disney channel.
Jeg synes slet ikke det er pinligt. Der er jo også voksne mennesker der kan lide at se de gamle disney klassiker som Aladdin og m.m.

The Other Account

Det er da ikke pinligt. Jeg er 15 (bliver snart 16)år og går i 9. klasse. Jeg ser stadig tegnefilm, og har en del derhjemme på hylden, jeg kan rigtigt godt lide at offentliggøre de film jeg lige har været inde og se i biografen til mine venner og klassekammerater, også selvom jeg har været inde og se 'Prinsessen og Frøen (animationsudgaven fra 2010)'. Jeg er glad for min interesse inden for animationsfilm, da det helt klart er min yndlings genre, og jeg ser stadig 'De Utrolige'. Jeg har derudover, en gang stået og kigget på 'Grusomme Mig' og 'HOP' i op til et kvarter, fordi jeg skulle beslutte mig hvilken jeg hellest ville have, og det så ikke ud til at der overhovedet var nogle der lagde mærke til mig.

Tro på alle os modige mennesker herinde på Kino.dk, der stadig ser tegnefilm, selvom vi er over 10år :)

Anonymuser/0

Man bliver ALDRIG for gammel til Disney's klassikere. De er tidsløse. Jeg er 20 og har dem alle sammen (også en del andre gode børnefilm) og jeg kan se dem igen og igen.

Du skal slet ikke skamme dig. Køb de dvd'er du vil og marcher stolt hen til kassen med den viden og at du har super god filmsmag! :)

Solsikkenuser/788128

Som nogen er inde på, stopper det ikke før du giver slip og indser, at andre faktisk er pænt ligeglade med dine filmindkøbsvaner. Og det bliver ikke nemmere, bare fordi du bliver ældre. Jeg kan se alle de Disneyfilm jeg vil, for jeg tager bare mine børn med. Til gengæld er det ikke nemt at skjule sig i mængden til en Twilight forpremiere ;-)

skyggeulv

Jeg er snart 32 og jeg har mange af Disney/Dreamwork/Pixar tegnefilm. Ser dem gerne i biffen og køber dem senere hvis jeg føler for det.
Ud over det ser jeg også gerne tegnefilm i TV eller på nettet. Har været glad for serier som Avatar, Legend of Korra, Young Justice osv. Kender flere der gerne ser tegnefilm, animerede film elelr animes.

Så køb du bare løs. At være voksen behøves ikke afholde dig fra dette. Diverse animation er ofte for alle aldersgrupper (selvfølgelig med mindre de er direkte henvendt til en yngre eller ældre aldersgruppe).

Som @Solsikken sagde, så kan det værre sværere at falde i ét med mængden til en Twilight premiere. Det kommer jeg dog til at være en del af alligevel da jeg rimeligt sikkert skal afsted med en veninde - og hendes MOR.. som er omkring de 60 :D
Så hvorfor lade alder holde dig tilbage fra at se de film du gerne vil, såvel som købe.

Line FS

Jeg er 19, og størstedelen af dem jeg kender elsker animationsfilm!! - Vi er helt vilde med det!!
Men som sagt er jeg kun 19 år, så vil ikke kunne sige så meget om "voksne" ... tja, altså kender ikke mange voksne (30+?) som elsker animationsfilm og går i biografen og ser dem - MEN måske er det også bare vores generation? - Vi er jo vokset op med mange tegnefilm, altid - måske er det noget som bliver helt normalt i vores generation... who knows.. Ind til videre, har jeg aldrig kunne se noget unormalt i det

Alt jeg har at sige - Man bliver ALDRIG for gammel til tegnefilm og SLET ikke Disneyfilm! Det er det bedste der findes!! Simpelthen :D

Og kan på ingen måde, overhoved, se at det skulle være pinligt - lige meget hvor gammel man er!!
Synes da endda næsten det bliver bedre jo ældre man bliver!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter