Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

3D konceptet er en joke

Fri debat → 3D konceptet er en joke

Det Hvide Lærred
Det Hvide Lærred 9 år siden

Jeg så Avatar, dér var 3D på sin plads. Masser flotte effekter. Jeg så Sanctum, dér var 3D også på sin plads. Men her stopper det så. De øvrige vel ca. 10 film jeg har set i 3D i løbet af 2 år, har haft minimal 3D effekt. Jeg gider ikke sidde i en biograf med tåbelige briller, som jeg forøvrigt har betalt overpris for, bare for at se underteksterne flyve rundt 2 meter udenfor læredet.
Eksempel, Den nye Pirates of the Caribbean. 3D siger den.... jo tak. Jeg tror jeg talte 5 effekter fordelt på 2.5 timer. Så skulle jeg betale 30 kroner, fordi at biografen hævdede at de havde købt nyt udstyr, så mine "gamle" briller ikke virkede mere :-P
Det er jo til grin. Burde man ikke lave regler for hvornår en film bør sendes ud som 3D. Det virker som om at alle klistre et 3D mærke på filmene og så kan vi andre sidde som fjolser og lede efter effekterne

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Glenuser/262802

Et eller andet sted er det vel bare en gemick det her med 3D, det er været fremme flere gange siden 1940'erne, og stille og roligt er det udgået igen, så mund ikke det bare er et spørgsmål om tid inden det går i sig igen.

Personligt gider jeg ikke 3D, da det virker utroligt kunstigt.
Tror det var Joss Wheldon som sagde "at alle hans film er optaget i 3D, fordi verden allerede er i 3D". Det med at en film er i 3D er bare at de gør at nogle ting er på et andet plan end andre, hvilket ikke har noget som helst med måden vi som mennesker ser verden på, hvilket altid vil give 3D denne her kunstige fornemmelse.

Er der to forestilling en med 2D og en med "3D" vælger jeg også altid 2 D version, det er mere behagelig og se som regel, og ingen film jeg har set endnu er blevet dårlige af at se den uden 3D effekten, selv ikke Avatar

Og det med at de hævder at biograferne har købt nyt udstyr har jeg spurgt om en gang, selve 3D boksen er en lille billig ting, men projekterne skal opgraderes til en digital projekter for at bruge den, så det er det der koster, heldigvis er det dem der ser 3D der betaler for det
:) Suckers!!!!

Line FS

Jeg kunne ikke være mere enig! Udover det, er jeg sindssyg irriteret over, at hver film som er lavet til 3D også bliver vist i 2D, men i de bliver kun vist i mega små sale, det gider man jo ikke se på?! Det er simpelthen for langt ude!!!
3D har total overtaget det hele, og jeg synes det er alt for nedtur at se på!
Jeg får ondt i hoved og mine øjne er vildt forvirret over det der 3D! Mine øjne kan ikke fokusere ordentligt.
Især når der er noget på filmen som er i fokus/stillet skarpt og andet ikke er - Det fungere jo slet ikke i 3D.
Helt enig med dig Glen, i alt du siger! - Jeg så også Avatar i både 2D og 3D, og jeg kunne bedre lide at se den i 2D!! Det der 3D giver mig intet specielt!

Kim

3D er meget overvurderet, og bærer stadig meget præg af, at det bare er endnu en ny pengemaskine filmmagerne kan anvende. Jeg er heller ikke overbevist om, at det skulle være det nye "hit" der er kommet for at blive, for det ER dyrt, og det ER enormt irriterende med de briller, især hvis man i forvejen bære briller.

Når dét er sagt, så synes jeg dog godt der KAN være undtagelser, når det vel at mærke er berettiget. Jeg synes personligt at "Avatar" var rigtig flot i 3D, og netop denne film beviser at 3D KAN virke, hvis man vælger de rigtige film at anvende det på. Det har man indtil videre IKKE været særlig god til, og 3D er derfor blevet skamridt på talrige film, der ALDRIG skulle have været lavet om til 3D, film som fx. "Resident Evil 4" og "Clash of the Titans" ! Én af de få undtagelser jeg personligt syntes var god i 3D var "TRON: Legacy" ! Computerverdenen, hvor det meste af filmen foregår, egner sig fint til at blive vist i 3D, og den blev da også lavet til 3D fra starten af !

Men jeg håber lidt som Glen, at 3D bare er en fase som forsvinder igen...!

S. Rico

Håber den 3D fase snart er ovre. Tænk, hvis Harry Potter 7.2 eller Hobitten kun kommer i biografen i 3D versioner. Oh ve, oh skræk - hvilken gyselig tanke!

Christinauser/156808

Jeg er virkelig træt af at alle film der er noget værd at se absolut skal sendes i 3D. Der er film jeg fravælger at se, fordi jeg ikke gider 3D mere, og hellere vil vente til de kommer på DVD. Jeg hørte at grunden til at de bliver ved med at vælge 3D fremfor 2D er at de jo så kan skrue prisen op. Og hvad er det for noget fis med at vi skal købe nye briller konstant? Udover at det er et sørgeligt miljøsvineri, så er det jo også at hive flere penge ud af os. Forleden havde jeg overgivet mig og skulle se en film i biffen i 3D (fordi den jo ikke var i 2D i en ordentlig sal). Jeg havde ugen forinden fået at vide at man ikke behøvede at betale for brillerne, hvis man medbragte sine egne, hvilket jeg så gjorde. Men lige netop denne film kunne man åbenbart ikke få lov at fravælge brillerne... Og det til trods for at de nu sælger fine dyre specialbriller - så vil man da have lov til at kunne fravælge de billige briller!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter