Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Ugens Gang

Fri debat → Ugens Gang

Antaeus
Antaeus 6 år siden

Det kunne være spændende at høre hvad folk får set og købt hver uge.
Så meningen er at her skriver hver uge.
Og man må meget gerne diskutere filmene, anbefale film, køb af film osv.

-Hvad har DU set i løbet af ugen?
-Hvad har DU købt i løbet af ugen?
-Det kan være alt fra film, serie, dokumentar og endda TV.

Efter at den store Fona røg på Strøget i Kbh. er det sjældent at jeg får købt film, hvilket nok også hænger sammen med at jeg har både Netflix, HBO og DanskFilm.

I løbet af ugen har jeg faktisk kun fået set en enste film eller serie:

Elementary Sæson 3, afsnit 3
Jeg er vild med Jeremy Brett i Sherlock Holmes, men Elementary er nu også fremragende og jeg nyder virkelig at se hvert afsnit.
En ny moderne version af Sherlock Holmes hvor der er lavet rigtig mange twist i forhold til den originale Sherlock Holmes, at det nærmest kun er 40% Sherlock Holmes, men det er godt lavet og det er i den grad underholdende. Og i og med at det er twistet så meget så sidder man heller ikke og skal finde fejl i forhold til den Sherlock Holmes man kender. Mon ikke jeg også når afsnit 4 i dag.

Og ellers har den jo stået på noget EM i fodbold og finalen skal så ses i dag, hvor Frankrig vinder....!

Stem op!
387
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Yep Frankrig må da vinde....

Er i en periode hvor film ses, vælger så kan den gives til genbrug eller beholdes...

Idealisten beholdes, Det gyldne kompas også, Hungergames genbrug synes bogen er bedre så sådan ser det ud, har da købt et par chips til denne maraton af gense film, således har jeg de film jeg ved ville se EN gang til.

Men der er flere som skal ses som :Sherlock Holmes , Source Code...

Ikke købt men der er film på ønskelisten : Den lille Prins,Filmen om Radiserne,The Revenant indtil nu!!

Antaeus

Wauw du giver Hunger Games væk. Lige akkurat 1'eren synes jeg faktisk var en lille smule bedre end bogen. Da jeg så filmen anede jeg ikke hvad jeg gik ind til og jeg blev næsten blæst væk, det var en god oplevelse og jeg gik straks hjem og satte titelmelodien på, satte Hunger Games som baggrund og købte de tre bøger (ja, jeg var blæst væk). Normalt kan jeg ellers ikke lide at læse en bog bagefter filmen, men jeg syntes godt om universet og ville have mere. Så de blev bestilt og lynhurtigt læst og herefter lånt ud til en masse.

Bog 1 og 2 var fremragende, mens bog 3 skiftede skrivestil og tog også en drejning væk fra vores hovedperson som en slags helt til en lidt sørgelig person. Jeg synes ikke særlig godt om bog 3. Jeg har kun set første del af film 3, men mangler stadig anden del af film 3.

Og sørgeligt at vi aldrig fik fortsættelsen til Det Gyldne Kompas, jeg synes den var ganske god. Jeg har hørt at bibelbæltet i USA stoppede den, hvad der så ellers er hold i af det.

Segoyuser/116755

Jeg vil lige genoverveje se filmen 1 gang til.....smiler

Det Gyldne Kompas, uhaa tror nok at at bibelbæltet er korrekt for du må jo ikke "røre" ved det skrevne ord eller hvad der måtte være korrekt eller ej det dilema er jo i Det Gyldne Kompas fra start men det kunne blive noget helt 3 så det forklarer en del at der ej kom en til film for de bøger er godt nok gode har læst dem flere gange....

Jeg har lige genlæst bog 1 og 2 mangler 3 i Hunger Games har aldrig fået nr 3 læst før nu ,vil begynde i aften.
Tak for dit input.

Camie

Film jeg har set (fruen fik lov at bestemme de fleste ;-) ):

Henry´s Crime
Mud
Independence Day 2
Ip Man
Elysium

Vedrørende Hunger Games må jeg for en gangs skyld sige at det var bedre at læse bøgerne efter at have set filmene. Ok, mangler lige at læse bog 3, men det regner jeg med at få gjort over de næste 3-4 dage da ferien starter nu.

Hunger Games er vokset helt vildt på mig fra første gang jeg så dem. Jeg har nok set den første 5 gange nu. Det var så også først efter Catching Fire at jeg fandt ud af at de var baseret på bøger ^-^ og efter at have læste de to første bøger giver filmene helt klart mere mening. Samtidig hjalp filmene til at underbygge bøgerne utroligt meget, da jeg efterfølgende læste dem. Dobbelt op på oplevelsen ;-)

Antaeus

Jeg har set Mud, Ip Man og Elysium og af de tre fandt jeg Ip Man klart bedst, mens de andre var ok, men heller ikke mere. Ip Man fandt jeg overraskende god, underholdende og spændende. Ip Man 2 er ok, men kan slet ikke hamle om med 1'eren.

Hunger Games var bedst den første gang og så det at få læst bøgerne. Jeg har ikke engang fået set 2. del af film 3. Det hænger så sammen med at bog 3 er klart dårligst og jeg kender afslutningen, så på den måde trækker den ikke lige så meget som 2'eren gjorde hvor jeg også kendte handlingen.

Antaeus

I denne uge har jeg ikke fået set nogle film, men har fået set følgende serieafsnit:

Elementary
Jeg fik set et afsnit mere i sæson 3.

The Flash
Nu har jeg ferie og der opdagede jeg og startede på The Flash.
Og det går forrygende, den formåede at fange mig og er en god og underholdende serie.

Efter de første tre afsnit troede jeg at det måske ville blive kedeligt, hvis de blev ved at køre i samme spor, men de formår at bringe nyt ind lige akkurat når de skal og med nye twist så man konstant holdes fanget. Ganske godt gået. Jeg skal til afsnit 7 nu og jeg startede i fredag, så det går forrygende......

S. Rico

Jeg har også set Flash i denne uge, men for mit vedkommende var det afslutningen på sæson 1, så nu er jeg lige gået i gang med sæson 2.

Jeg har generelt brugt lidt af sommeren på at varme op til Suicide Squad. Dvs. jeg har set Legends of Tomorrow, Arrow 1-3 og Flash 1. Nu mangler jeg bare Arrow 4 og Flash 2, inden jeg er fuld kampklar til det store biografbrag, som jeg forventer Suicide Squad bliver.

Jeg kan klart bedre lide Flash end Arrow. Oliver Queen er alt for selvfed og arrogant til min smag. Og så synes jeg faktisk, at Arrow serien er mere urealistisk end Flash. Arrow har ingen overnaturlige evner, men alligevel udfører han hele tiden ting, som intet almindeligt menneske ville kunne - ikke engang Ethan Hunt... ;-). Det er meget lettere at acceptere The Flash, for - nå ja - han blev jo udsat for noget stråling, og så er det jo "klart", at han kan fise afsted med lynets hastighed. Uanset hvad, så er Flash i hvert fald mere munter at se på end Arrow.

I løbet af de sidste 6 dage har jeg desuden råhygget med de 13 nye afsnit af Orange is the New Black. Sæson 4 er meget bedre end sæson 3, der skuffede en smule. Overordnet er Orange is the New Black noget af det bedste, der kører lige nu.

Endelig gik jeg i går i gang med Silicon Valley 3. Den nye sæson er lige så skrupskør og underholdende som de to første. I hvert fald bedømt på de første 4 afsnit.

Antaeus

Det bliver godt nok til nogle serier til dig.

Mens jeg så The Flash så fik jeg flettet Stranger Things ind og så alle 8 afsnit på 2 dage, den fangede mig godt. Se tråden herom.

Jeg er vel næsten færdig med sæson 1 af The Flash, jeg er nået til afsnit 11 så jeg ikke ud fra at der er mange tilbage. Jeg har ikke tjekket hvor mange afsnit der er i sæsonen. Det jeg ikke synes om at han er lige dum hver eneste gang det kommer til en ny sag. Og at hvis han virkelig var så hurtig så ville han nakke selv nogle af de værste modstandere som først gør det af med ham. De ville jo ikke se skyggen af ham før de var slået ud, ligegyldig om de har strålepistol etc. Men der er ikke andet for end at se og acceptere ellers bliver film hurtigt dårlige.

Suicide Squad aner jeg reelt ikke hvad er selv om jeg godt har set lidt reklamer for den. Og så mangler jeg også Deadpool. Arrow har jeg kun set lidt af da den gik på tv, men jeg nåede aldrig rigtig ind i den.

Segoyuser/116755

Genså Hungergames den ryger nu til genbrug.
Så denne med G.C. Michael Clayton god film, så en som lå ventede at blive set, kær børnefilm til de små: Superkatten Zorba en blandet landhandel.

S. Rico

Du har et stykke igen, for The Flash har 23 afsnit pr. sæson. Det gælder også Arrow, så jeg skal være den første til at indrømme, at jeg nåede mæthedspunktet, da jeg havde tygget mig igennem 4 sæsoner Arrow/Flash af 23 afsnit på under fire uger.

Du har ret i, at man må se gennem fingre i logikken mht. Flash' superkræfter. Det gælder endnu mere for DC's Legends of Tomorrow, som går helt agurk i tidsrejse paradokser, ulogiske plothuller mv. Det værste er, at de på ingen måde overholder deres egne opsatte præmisser for, hvordan tidsrejser virker og kan påvirke tidslinien(erne). Men underholdningsniveauet gør, at man (næsten) kan leve med det.

Suicide Squad bliver introduceret i Arrow. Du kan rimelig nemt finde de afsnit, hvor de er med ud fra titlerne på afsnittene. Men skuespillerne er ikke de samme i tv-serie og i film, så det er på ingen måde et must at se Arrow først.

Mht. Stranger Things, så er den allerede på min to-do liste. Jeg læste nemlig godt din tråd for nogle dage siden og blev hurtig overbevist om, at det ville være noget for mig.

Men først skal jeg se Silicon Vallley og Flash 2 færdig. Og herefter Penny Dreadful 3 og Arrow 4. Med andre ord: der går nok en god uges tid, før jeg er klar til Stranger Things :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.