Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Udløb af bio-billet pga. 12 måneder - der er simpelthen så negativt .... jeg har fået det som gave

Fri debat → Udløb af bio-billet pga. 12 måneder - der er simpelthen så negativt .... jeg har fået det som gave

Berituser/935148
Berituser/935148 3 år siden

For andet år i træk får jeg en julegave af biografbilletter, men da billetterne ikke rækker til min by, hvor jeg går i biffen, så er dem fra sidste år ikke blevet brugt. og ser nu at de kun er gyldige i 12 måneder, men de er jo BETALT.

Uanset om man har "lov" på sin side som udsteder af disse billetter, så jeg vil jeg bare sige, at jeg opfatter dette som tyveri ved højlys dag. Den, som har givet mig det som gave, har jo aldrig tænkt at jeg skulle få negative tanker omkring den gave, som jeg jo har nu.

Jeg er normalt et meget positivt menneske, men jeg vil ikke råde nogen til at købe disse som gaver eller "giv-væk" gaver - det er simpelthen for at holde folk for grin.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Maria

... burde dem der giver dig biobilletter i gave nok lade være med at give billetter til biografer der ligger langt fra hvor du bor, hvis der kan gå et helt år før du vil bruge dem. ;)

Er helt enig i at det er bittert at de er udløbet, prøv at se om du ikke alligevel kan få pengene retur, det er forsøget værd?

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Segoyuser/116755

Du har vel lov til at bytte en gave, eller bede om at få penge retur, eller give din gave væk(evt. fødselsdag) til en som går i de biffer du ikke selv benytter, du har kun haft ET år til det....:-)

Jeg har selv modtaget sådan en , valgte at bruge i københavn når jeg var på besøg hos min ven, så gik vi i biffen sammen.

Du kunne evt. hvis det er et af dine ønsker næste år skrive hvor du gerne vil modtage et gavekort til, så du får brugt dem til en god film måske...

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Flemming

Selvom man som voksent menneske må tage ansvar og leve med de tab, man møder og påføres frem for at klynke, så handler sager som denne om virksomheder, der bygger ind i deres forretningsmodel, at folk betaler for noget, man ved, at mange ikke indløser og aldrig ville indløse. Og ikke nok med det. Man er endda villig til at afvise dem, der henvender sig for sent. Frem for at udvise konduite. Man ser så fra virksomheder begrundelser som, at der skal jo være en grænse, og det er mest rimeligt at behandle kunder ens osv. Men nej, der behøver ikke være en grænse. Der kunne sagtens tjenes på det alligevel, endda på nogen, som aldrig får varen ved, fordi de aldrig indløser. Men de vælger af grådighed en kort frist og ikke at udvise konduite. Det er uanstændigt. Det er lovligt og derfor ikke tyveri, som er en forbrydelse, men at tage penge fra nogen og beholde dem uden at levere varen pga. en udløbsdato har karakteristika, som ligner, og ingen ordentlig virksomhed vil gøre sådan.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Camillauser/138272

Formålet med gavekortet er, at modtageren kan se en film efter eget valg.

Udløbsdatoen - angiver gyldighedsperioden

Her er et svar fra Kino.dk sakset fra en ældre tråd:

Der findes et utal af forskellige gavebilletter, fribilletter og gavekort, og de er ikke ens i forhold til retningslinjer og brug da biograferne på sitet har forskellige billetsystemer. Vi anbefaler at man tager kontakt til udstederne af gavekortene hvis man er i tvivl om brugen af dem eller hvis de er udløbet, for at høre hvordan man skal forholde sig. Det er så vidt vi er informeret, ikke muligt at forlænge alle udløbne gavekort.

I R's tilfælde er det Nordisk Film Biografer der er afsenderen på de røde billetter, og du skal derfor ringe på 70 13 12 11 for at få et korrekt svar på dit spørgsmål.

Er andre i tvivl om hvem de skal kontakte i forhold til deres fribilletter/gavekort, kan man kontakte os via kino.dk/kontakt med så meget info om billetten som muligt - så sender vi dig videre til rette vedkommende.

Vi har derudover lidt info på fribilletter og gavekort her: http://www.kino.dk/dokumenter/spoergsmaal-og-svar#5

God dag

Mange hilsner,
Kino.dk

http://www.kino.dk/debat/billetbestilling/gavekort-billetter

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Segoyuser/116755

Lidt lige som en Sweetdeal/downtown, eller andet kort begrænsning, op til mig at få det brugt ellers penge væk, kan ikke forvente der er ubegrænset levetid.

Hænger mine biogavekort, deals op på køleskab sørger for de bliver brugt, eller hvis det er en biograf som sidst kunne bruges i København.

Jeg har endda oplevet havde en gratis biobillet til Cinemaxx var 1 dag forsinket da jeg lå syg, fik ikke en ny , accepterede jeg , sådan kan det gå.

Fint med dit input med anden vinkel.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter