Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Søger titel på film, hjælp

Fri debat → Søger titel på film, hjælp

MK
MK 2 år siden

En film tilbage fra min ungdom... måske fra slut 80'erne eller op i 90'erne.

Det er ude i ørknen, hvor der udspiller jeg en krig imellem to fronter. Amerikanerne dør næsten, men der er to overlevende tilbage på fortet mod en mindre hær. Amerikanerne vinde til sidst, fordi de har vand til rådighed og de andre overgiver sig for at få vand... giver det mening for nogle??? Kan ikke huske skuespillerne...

Stem op!
1
Stem ned!
-1
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camie

Uden at kunne huske alle detaljerne, så kunne det måske være filmen "Legionnaire" (1998) med Jean Claude Van Damme?

http://www.imdb.com/title/tt0126388/?ref_=nm_flmg_act_42
https://en.wikipedia.org/wiki/Legionnaire_(film)

MK

Det var sgu den - mange tak!

Camie

Lidt held har man lov at have en gang imellem.

Dejligt at kunne hjælpe og tak for tilbagemeldingen.
God fornøjelse med filmen.

julie

Søger film

Camie

På denne tid af året skulle det nok være muligt at finde noget i din smag. Søger du en specifik julefilm eller en anbefaling til en god film?

En anbefaling vil jeg lade andre brugere om. Jeg er ikke så stærk i gode julefilm ;-)

For tiden viser både Kanal 4 og TV3 Puls op til flere julefilm hver dag/aften. Netflix har garanteret også en hel stribe.

julie

Tak skal du have, søgte nu en specifik film, men min tekst forsvandt. Men her er den.. kan ikke finde den film nogle steder..
Kan ikke huske navnet på denne film.
En dreng bliver som helt lille kidnappet fra sin have i en lille by hvor han sidder og leger med sin lidt yngre bror. Han vokser i stedet op i storbyen hos gode, kærlige og velhavende forældre. Som stor teenager opdager han, at han ikke er deres. Han opsøger sine rigtige forældre, og kommer til at bo hos dem et stykke tid, uden de ved hvem han er. Den lidt yngre bror er mistænksom overfor den mystiske og perfekte dreng, som resten af familien straks synes godt om. Der er også en mindre søster. Familien, særligt moderen, bæger præg af, at have mistet et barn. Hun arbejder eller er indehaver af en lille cafe. Faren har vist et værksted. Drengen ender med at tage tilbage til sin famile i storbyen uden at afsløre sin identitet for sin biologiske familie. Han efterlader dog et brev hvor han fortæller hvem han er. Er der nogle der kan huske denne film? En typisk sidst 80'er først 90'er film.

Sofie Køsteruser/952016

Jeg tror den film du tænker på er:
Always remember I love you
(1990)

Sofie Køsteruser/952016

Always remember I love you (1990)

Anja

Det handler om et par. Hvor mandes bror kommer og bor ved dem. Han er lidt en bad guy.
Manden og hans bror kommmer ud for en ulykke, og msn ser deres blod baldes på kørebanen. Manden ender i koma. Mens broen overbeviser konen Om, st manden lever videre i ham

Hjælp hjælp hvad hedder den

Mads

Hej Anja. Jeg formoder, at du formentlig leder efter den amerikanske remake "Possession" fra 2008, men den oprindelige udgave af historien kommer faktisk fra den sydkoreanske film "Addicted" fra 2002.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter