Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Podcasts

Fri debat → Podcasts

Dennis
Dennis 7 år siden

er der nogle her som er lige så store fans af podcasts som jeg selv er? .. det tror jeg nok :)

så hvad er din ynglings podcast?
kan være hvad som helst, ikke kun film relateret.

mine egne er:
Hollywood Babble on
Kevin Smith og Ralph Garman snakker om de nyeste Hollywood nyheder og gør grin med hvad end de kan

Harmontown
skaberen af tv.serien Community og filmen Monsterhouse Dan Harmon snakker om alt og intet foran et publikum i L.A. - hvis man er fan af Community burde man lytte til den der

Nerdist
med gæster som Tina Fey, John Lithgow, Bryan Cranston og i det nyeste afsnit Oliver Stone for man mange interessante historier fra tv og film branchen på en afslappet facon

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mads

Jeg bruger selv podcasts og jeg må dog indrømme at jeg er en nybegynder med det. Jeg har brugt podcasts i noget tid nu, men bruger det ikke meget.

Jeg ved ikke om jeg har en yndlings podcast, men den podcast som jeg lytter mest til er Filmland på P1. Jeg kan desværre ikke nå at høre programmet på P1 om onsdagen da jeg ikke er hjemme på det tidspunkt det bliver sendt. Så derfor har jeg programmet som podcast, så jeg kan høre det når jeg kommer hjem :)

Andreas

Jeg har sammen med 2 kammerater for nylig startet en ny podcast op. Den hedder HØRM - hvad mænd snakker om. I kan finde den her https://www.facebook.com/hormpodcast og her https://soundcloud.com/h-rm-4.

Det er en podcast som tager såvel seriøse som useriøse emner op. Den er mest anvendelig som hygge lytning, men der er en del kendte personer med, som alle bidrager med meget af deres viden indenfor emner såsom coaching, rejseoplevelser, parforhold m.m.

Mvh
Andreas

John

Jeg lytter til en del gode podcast men helt klar min yndlings podcast er Mads og A-holdet som er et podcast hvor der bliver diskuteret omkring dilemmaer som lytterne har sendt ind. Kan klart anbefales.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter