Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Medbragt slik og drikkevarer

Fri debat → Medbragt slik og drikkevarer

Lars Beck
Lars Beck 7 år siden

Alle Nordisk Film-biograferne begynder nu at håndhæve reglen om at man ikke må medbringe slik/guf og drikkevarer i deres biografer.
Hvad er holdningen til det herinde? Det vil jo sandsynligvis sprede sig til de øvrige biografer også. Vil du boycotte biograf-turene eller overgive dig til "baren" med slik til 16 kr./100 gr. og sodavand til 50 kr.??
Det bliver ihvertfald dyre bio-ture for børnefamilierne i fremtiden... Men hvad synes du? Er det OK?

Stem op!
228
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Magnususer/539959

Jeg har lige siden jeg var lille selv taget slik og drikke med i biffen.
Og det er Pga de alt for høje priser der i forvejden er i biograferne i Danmark.

Ja det koster at drive en biograf, og der er mange der skal have løn.

Men i Randers er der en stor slik butik 100 Meter fra Biffen der sælger slik til 8.- Pr 100 g. Modsat biffen til 16.50.- pr 100g.
Og deres butik løber fint rundt, også selv om de betaler mere for deres slik end biografrene.

Så hvad vil i helt have.
En MEGET lav omsætning af slik og sodavand og sælge meget lidt.
Eller lidt støre omsætning og flere glade kunder. ?

Hvis de kommer der til at jeg ikke selv må tage guf med, har jeg da stærkt overvejet at blive helt væk, og vente til den kommer på DVD.

OG det er en skam da jeg holder meget af at gå i biffen.

Så sænk prisen. Og det er i en fart.

Line FS

Her er artiklen: http://ekstrabladet.dk/nationen/article2128375.ece

Vi har haft denne debat før - men nu er der jo kommet en artikel og udtalelser - og ikke bare rygter.

Jeg forstår deres problem - det er svært at få det hele til at køre rundt - men direkte at visitere folk er bare sygt!! Og jeg får en virkelig dårlig følelse når jeg tænker på biograferne nu - man kommer virkelig til at føle sig uvelkommen!! Det kan sgu ikke være rigtig man skal opføre sig sådan! Hvis det er et problem for dem, at folk selv tager slik med, så prøv dog at nedsætte priserne! Så kan det være de i sidste ende vil tjene mere, fordi folk kan se det kan betale sig, og gør det til en vane at købe slik der. Arbejd jer ud af det, med ideer og forsøg, som alle andre virksomheder gør! det sgu langt ude, at svaret er at stoppe folk og smide dem ud, for at stoppe medbragt slik. Synes det helt fint, at de skriver rundt omkring, at man ikke må have medbragte drikkevarer og slik med - men gå så ikke længere.
Men jeg synes sgu næsten at det største problem er, at de ødelægger total stemningen. Det er da utroligt ubehageligt at vide at medarbejder går rundt og har mistro til en - og man måske kan blive spurgt om, at vise hvad der er i ens tasken. Det ødelægger total hyggen og jeg føler mig allerede uvelkommen hjemmefra.
Og hvad bliver det næste? Man skal betale for at gå på toilettet? Man må ikke gå ind i selve bygningen hvor biografen er uden at vise billet og taske?

Wayne

Vi har haft debatten før, og jeg nægter stadig at stå i kø i en halv time for at købe slik til dobbelt pris.

S. Rico

Med alle de penge jeg har lagt i Nordisk Films lommer gennem årene, så ville jeg godt nok blive knotten, hvis jeg blev smidt på porten pga. en chokolade købt til 12 kr. i Netto i stedet for til 25 kr. i kiosken.

Jeg tror en mere streng kontrol med visitering vil have den modsatte effekt af det ønskede. I dag køber jeg kun i kiosken i "nødstilfælde". Hvis der kom visitering, så ville jeg fuldstændig boycotte kiosken. Dvs. de ville opnå et mindre salg end før.

Og hvis jeg bare MÅ have noget slik før filmen, så ville I kunne se mig stå og spise udenfor biografen - lige inden filmen starter. Det kunne se kønt ud. Og så kunne deres næste træk blive, at vi også skal have visiteret vores mavesække og blive bedt om at stikke en finger i halsen og kaste op, inden vi bliver lukket ind...

Maria

Jo, priserne er høje i NF-biograferne, især popcorn og bland-selv-slik er vanvittigt dyrt. Dog er det muligt at få en sodavand til under 50 kr vil jeg lige understrege. ;)

Men hvis ingen tog eget medbragt slik + sodavand med i biffen og købte i slikbutikken, kunne de måske sænke priserne i slikbutikken fordi flere ville købe der. Og ja, det er surt at stå kø, men så må man jo komme lidt tidligere og undgå den lange kø. :)

Det er desuden ikke en menneskeret at have slik og sodavand med ind i salen når man ser film i biografen - det kan rent faktisk lade sig gøre ikke at indtage noget overhovedet, selvom det selvfølgelig er lidt kedeligt når alle andre i salen guffer i sig. ;)

Nordisk Film

Kære alle,

Vi kigger selvfølgelig ikke i nogens tasker eller smider folk ud af biografen!

Vi oplyser vores gæster om, at det ikke er tilladt at medbringe slik og drikkevarer i biografen. Vi er jo i bund og grund en forretning, og ligesom på fodboldstadions eller musikfestivaler er det heller ikke tilladt hos os at medbringe forfriskninger hjemmefra.

Vi er kede af, hvis nogle af vores gæster er blevet stødt, for det var bestemt ikke meningen.

Vi har hørt jeres kritik vedrørende vores kioskpriser, og tager det op til intern vurdering i nær fremtid.

Mange hilsner
Nordisk Film Biografer

Antaeus

Man kan få ret meget Netflix, HBO m.fl. for de penge det koster, hvis en familie skal i biografen med slik/popcorn og sodavand. Og konkurrencen vil ikke reduceres når udbuddet og nyere film bliver tilgængelige på nettjenesterne.

Biograferne skal godt nok passe på med hvor aggressivt de forfølger deres politik for ellers kan det let føre til at de boycuttes og folk flyttes til at se filmene andre steder.

Det ville være sidste gang jeg satte min fod i en biograf, hvis jeg blev bedt om at åbne min taske og blev smidt ud af en biograf for at have medbragt slik. Så ville jeg gå i andre biografer, hvor de ikke er så strenge med deres politik eller finde ud af om jeg kunne klare mig med nettjenesterne.

Det er klart at nogle folk vælger kiosken fra når der er kø samt prisen er det dobbelte i forhold til kiosken, der ligger 100 meter fra biografen. Det positive for biograferne er vel stadig at der er kø, så en del bruger jeres kiosker.

dippegalantuser/922792

...at der i 2013 stadig findes forretninger, der ikke forstår at gæsten og gæstens oplevelse er essentielt for forretningens overlevelse.

Biograferne vil gerne have os oftere i biografen, de vil gerne have os til at købe mere inde i biografen og de vil rigtig gerne have os til at købe en masse i kiosken.

Hvorfor skal det så være så svært at finde 2D versioner af 3D filmene?

Hvorfor skal priserne i kiosken så være så elendigt høje og udvalget så elendigt dårligt?

Og hvorfor er der ikke den service at der er tale om frisklavede popcorn og is til colaen, samt åbent ved alle kasselinier, når der står 35 mennesker i køen og venter?

Hvis biograferne vil ændre tendensen, så nytter en lille opsang til kunderne absolut intet. Det vil bare få endnu flere til at søge mod supermarkederne, idet de nu bliver mindet om det.

Nej, biograferne skal tage det første skridt og det er at sænke priserne bare en lille smule, de skal gøre servicen bedre og så skal de tilbyde det som supermarkederne ikke kan - nemlig den ekstra service, samt produkter som supermarkederne ikke kan føre!

Så skal vi nok købe i jeres kiosker. Ingen gider gå i supermarkedet for at spare en femmer. Men folk gider godt gå i supermarkedet for at spare en halvtredser!

Katja

Nordisk Film: Hvad med om I imødekom os lidt med en 'gulerod'. Say for instance med et 'popcorns klippekort'.. vi køber 5 popcorn hos jer og I giver den 6.? Det samme med sodavand..?

Som jeres priser er nu, ville det svare til at handle ind i en 7-eleven frem for en Aldi..

Jeg synes ikke jeres priser er realistiske og tror desværre bare folk vil blive endnu mere kreative mht. at gemme deres snacks, medmindre I virkelig gør noget for at jeres (dyre) produkter bliver mere attraktive!

Hilsen én som eeeeelsker biografpopcorn!

Metteuser/240541

Jeg nægter simpelthen at købe slik i biografen . Det er jo alt alt for dyrt .
Desuden gider jeg ikke gå ret meget i biffen alle de film jeg gerne vil se kommer kun i 3D og dem kan jeg ikke tåle at se .
En billet er jo dyr nok i forvejen og hvis man så skal tvinges til at købe slik og sodavand i butikken så vil jeg da bare helt droppe biffen og det ved jeg da også der er mange andre der vil .

Hvis de visiterer mig og jeg så har noget i tasken så smider dem mig ud ???? ... det er jo for latterligt seriøst !!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.