Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

The Mandalorian

Fri debat → The Mandalorian

Antaeus
Antaeus 8 måneder siden

Jeg er ret vild med Star Wars (det meste af det) og har glædet mig til at se The Mandalorian.
Jeg har set de første 10 episoder og synes de er gode (4/6), men den når ikke op i de højere luftlag som jeg havde håbet på.
Hvert afsnit er ret trivielt og klassisk serie med ET plot per afsnit og hvor det er ret begrænset hvad der sker. Jeg havde håbet på mere jedi's, siths, bedre historier, der skete mere i hver episode og mere spænding, men jeg følger dog trofast med og vil fortsat gøre det.

Hvad synes i om The Mandalorian?

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Enig omkring plot og historie - men det er vanvittigt flot produceret - og i et tempo, som svarer til de originale film.

Jeg er tilfreds og forhøjer til 5/6

Spoiler;

Desuden ligner det jo lidt at jedi's dukker op i sæson 2...

S. Rico

Da jeg først havde accepteret tilgangen med én historie pr. afsnit, så hyggede jeg mig rigtig godt med den. Især fordi den er vanvittig flot.

Strukturen minder faktisk en del om Firefly, som du (Antaeus) vist er ret glad for.

Det er i øvrigt en stor fordel at have set hele The Clone Wars serien på forhånd. Jeg fik noget af et rush, da man så Darksaber...

Antaeus

Du har ret i at Firefly er lidt i samme stil, men den synes jeg er bedre.

Clone Wars har jeg set lidt af, men den rammer mig ikke rigtig selv om jeg elsker Star Wars filmene.

S. Rico

Der er også rigtig mange fyld-afsnit. Især i de første par sæsoner, som man godt kan springe over.

Men når man kommer ind i de senere sæsoner, så er der nogle helt vildt spændende arcs om bl.a. Ahsoka, Darth Maul, og the Mandalorians.

Wayne

Ser serien sammen men min yngste søn - og vi har kun nået til afsnit 4, men det tegner godt og resten bliver set i julen.

Antaeus

Nu er vi efterhånden nået ret godt ind i serien og jeg er stadig lidt skuffet. Den er god nok til at jeg følger med hver uge, men den er desværre et godt stykke fra hvad jeg havde håbet på efter at flere havde meldt ud at den var fantastisk.

Antaeus

Det jeg har set ind til nu minder meget om det jeg allerde kender fra filmene, hvor langt skal jeg springe ind før det bliver godt? For jeg må indrømme at det slet ikke har ramt mig. Det er måske fordi det er animeret, men det er jo ikke ligefrem Disney eller Miyazaki og selv om det er Star Wars, mit yndlingsunivers, så trækker det slet ikke.

Det bliver i øvrigt spændende med alt det Star Wars der er meldt ud fra Disney her for et par dage siden (nå ja og alt Marvel).

Wayne

Ja, det var godt nok meget - og der skal nok være noget godt imellem.

Spændende - selvom jeg ikke er alt for begejstret over den nyeste triologi.

Antaeus

Spoiler

Det var et af de bedre afsnit og så var jeg vild med at vi fik universets mægtigste jedi i kamp og hvor stor forskel der er på den mægtigste vs vores helte.

Jedi, the force og alt det er jo det jeg virkelig savner i The Mandalorian og så det at der sker alt for lidt og det tager evigheder at fortælle historien, så basishistorien er i virkeligheden virkelig tynd.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.