Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

"Malplaceret ben-barberende dame"

Fri debat → "Malplaceret ben-barberende dame"

Katja
Katja 8 år siden

Inden filmtrailerne går i gang i Biocity og Metropol i Aarhus er der de her bio-reklamer med en lille pige som trutter i en trompet og nogle andre damer (som så til sidst udgør logo'et for firmaet).. På et tidspunkt ser man så én af de her damer siddende i et badekar mens hun barberer ben.. wtf?

Er min kæreste og jeg de eneste som slet ikke kan se meningen med det indslag? Hva' har det med noget som helst at gøre :) ??

Er der nogen som har et forslag til hvad meningen er?
... såfremt der er en mening :S

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Other Account

Jeg har heller aldrig forstået pointen med de der klip af pigerne - der vises inden film(ene). Men jeg har opdaget én ting, de sidste gange jeg har været i biffen. Det er kun i film for de største/ældeste (film med censueringerne: 11 og 15år), der viser den reklame med en af damerne der barbere ben. I børnefilm kommer den (heldigvis) ikke!
Jeg tror de prøver at vise, at den følgende film egner sig til de største, igennem det lille frække (men unødvendige) klip. Men er ikke sikker!
Ellers er jeg helt enig!

Mvh. FilmFax

Jeff

It is weird and I don't see the point of it. But am I the only one that wants to smash the little bug-eyed creature in the head with a hammer? I think it's supposed to be cute, but I just can't stand it.

Katja

Jeg kan umuligt forestille mig Biocity er så udspekulerede at de ligefrem laver reklamer rettet mod det ældre publikum i form af letpåklædte damer :P

Tror måske bare der er en eller anden grafiker et sted som har haft liiidt for frie tøjler ;)

Antaeus

Jeg har ikke noget problem med dem eller hende i badet, men kunne bedre lide dem vi havde i gamle dage. Det er en modernisering af dem, men så kunne de i det mindste have valgt rigtige mennesker, som dengang og så moderniseret derudfra.

Line FS

Har lige fra første gang de kom også bare været total forvirret over hvad de har tænkt på. Hvad fuck, det giver ingen mening overhoved.. Jeg kan slet ikke finde ud af hvad de skulle være der for? - Er der ikke noget med nogle vingummi bamser på et tidspunkt? ... Fatter det ikke, de grimme og utrolig irriterende! Sørgerligt, den gamle var så fin.

Katja

Jeg synes også den er virkelig mærkelig ... Egentlig hverken upassende, fræk eller noget. Bare - Mærkelig! Jeg mener, why? :S

Pil

Sex sælger! MWHAHAHA. Ej.. Jamen, jeg tror alle er lidt.. Undrende overfor den reklame. I biografen i går, kom der igen mange kommentarer. Jeg tror personligt, at det bare er én af de dér reklamer, der kommer og går. Ligesom den med gorillaen og Maom-slikket. Skøre reklamer, der er fast inventar, men som ingen rigtig forstår.
I don't know.

jonuser/927757

Jeg kan aldrig lade være met at grine når jeg ser det.... Så jeg har skam ikk noget i mod det! Men mening, kan jeg sgu ikke finde i det!

jonuser/927757

Den med gorillaen kan jeg nu godt finde mening i... Og det er jo også en reklame, det er den anden ikke! Og man ikke lige frem sige det er en af dem der kommer og går, for den har sgu været der i en evighed!... ;-)

Camilla BK

Altså vi snakker om den samme reklame som hende den lille pige der trutter i den trompet??
Har ALDRIG lagt mærke til at der var en der barberede ben?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter