Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

køb af biletter online

Fri debat → køb af biletter online

Arneuser/23185
Arneuser/23185 9 år siden

I jeres tidligere version af biozonen kunne man købe biletter online. Men hver eneste gang jeg har forsøgt at gøre det i det nye system kino.dk nægter systemet at fungere. Jeg går ind og beder om køb, (jeg er biozone-vip-medlem) og der går et øjeblik, hvorefter biografens sæder kommer frem. Jeg vælger en plads og der går atter "et øjeblik" fulgt af "vent et øjeblik plus en o.k. knap. Til min store overraskelse ser jeg at det sæde jeg har valgt pludselig er blevet rødt, men til gengæld tilbyder man mig et sæde midt i salen som jeg hverken kunne drømme om at købe eller har lyst til at erhverve mig.

Jeg oplever det samme med samtlige biografer. Jeg har installeret java som I forlanger, jeg slår virusscanner fra, firewall, sørger for at ms-browseren version 7.0 står på mellem i forbindelse med sikkerhed, tillader cookies etc. (selvom det er fuldkommen galimatias at man skal slå alle de ting fra som fungerede uden videre ved den tidligere version i biozonen), men resultatet er fuldkommen ens: ingen mulighed for at købe billet via nettet udover at skulle tvinges til at sidde et bestemt sted som jeres system tillader. Det er irriterende og béstemt IKKE tilfredsstillende.

Jeg har kontaktet jer to gange om samme problem med en måneds varsel, men der er stadigvæk intet sket. Man hævder ved telefonisk forespørgsel at man "aldrig" er stødt på problemet før, og det er jo ikke sandt, men den sædvanlige afvigemanøvre for at fortælle kunden at denne må være idiot.

Som jeg svarer hver gang: det er muligt at I ikke har oplevet de ting før, men derfor behøver det jo ikke at være tilfældet at det ikke opleves nu.

Der kan jo være mange årsager til at I ikke har mødt problemet før: Ingen har benyttet sig af systemet, kundens software er ikke gearet til jeres system (i mit tilfælde benytter jeg mig af Windows Vista), kunden foretrækker at hente billetterne selv en halv time før etc.

Jeg er som sagt VIP-medlem og foretrækker at jeg kan hente billetterne når jeg har lyst og ikke skal hænge i en klokkestreng for at hente dem ½ time før, vise biozonekort etc.
Jeg foreslår at I går tilbage til det gamle system eller også at I får løst problemet så det virker for os trofaste kunder, der tit går i biografen.

Med venlig hilsen
Arne H. Wilstrup

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
ladmigvaereuser/173799

1. Det samme her
2. Når jeg møgsommeligt og trættende er kommet igennem til betaling .. så skal jeg fandmæ logge ind? Det kunne være nice hvis i havde tvunget mig til det fra starten, for så havde jeg IKKE brugt sitet. Jeg laver et boguslogin og kommer videre
3. Betalings information : Din bank har afvist betalingen. Nej det har min bank ikke, men jeres indtastningsfelter bliver ikke valideret, så når jeg skriver 2017, så er det forkert, skulle ha været 17 .. der er ellers plads til en 20 karakteres penge i det fejlt.

Verditct : Fail.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
kino.dk adminuser/15475

Hej Arne

Vi har haft lidt problemer med vores booking-server igår, hvilket kan have været medvirkende til at du ikke har kunnet bestille/købe billetter via sitet.
Hvis du har tid må du meget gerne sende en mail til kontakt@kino.dk, med en beskrivelse af dit problem, hvor langt du når i processen, samt hvilken version af Explorer og Java du har, og hvilken version af Windows du bruger. Så kan jeg sende det videre til vores teknikere som kan undersøge hvorfor du oplever problemet.
Selve vores bookingsystem, altså der hvor du vælger antal billetter, hvilke sæder du har osv, er det samme system som blev brugt på biobooking, derfor burde du ikke opleve nye problemer.
Vi vil derfor meget gerne høre fra dig, så vi kan få fixet eventuelle problemer.

Med Venlig Hilsen
Thomas
kino.dk

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Connie Ingemannuser/168480

Hej.
Jeg har ikke oplevet problemer med at bestille billetter via internet,jeg har bestilt flere gange af den slags.Jeg er godt tilfreds med,for det er akkuart samme system som biobooking,synes jeg helt bestemt.Jeg håber selvfølgelig at det vil lykkes for jer tilsidst,krydser mine fingrene for jer.Tillykke med Kino i stedet for biobooking,håber,det går godt fremover....
Hilsen og filmelsker Connie...

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter