Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Kino: Stort Tak & Stort Fuck Jer!

Fri debat → Kino: Stort Tak & Stort Fuck Jer!

Simon
Simon 3 år siden

Jeg oprettede min profil på Kino.dk en gang i sen Maj, 2015. I dag, 23. Oktober, 2016, forlader jeg sitet.

Jeg stopper her på grund af en del ting, som har irriteret mig gevaldigt på det seneste. Sure brugere, som råber op som en små babyer når man afprøver nye ting. Gad vide hvordan de reagerede da bakkenbarter ikke længere var moderne, eller da hiphop indtog scenen i 90'erne istedet for alt det andet pis?

De forfærdelige meninger, nogle har herinde. Jeg mener, hvad fanden laver Jacob Holdt filmen som den bedste nogen sinde, eller Twillight? Deadpool? Jeg brækker mig kraftedme over nogle folks meninger. Fy for fanden. Nogle der ved hvem Luis Bunuel, Ingmar Bergman eller Billy Wilder er? Stanley Kubrick? Anybody? Nej? Det er sgu også bedre med noget Tim Miller, David Yates eller Catherine Hardwicke...

De livløst latterlige skrevet artikler og kedelige superhelte blogindlæg keder mig også af helvede til. At I ikke engang kan finde ud af at lave en ny afstemning om de bedste film fra hvert år en gang hver anden uge som I lovede, sætter jo bare en tyk streg under jeres dovnhed. Og som prikken over i'et, fravælger I fandeme de bedste film. Jamen forhelvede.

Nu til de personlige svinere af dem, jeg er godt træt i låget af:

@Dippegalant:
En mand, som i hans mening altid har ret. Når en debat ikke tilpasser den kongelige, skal den svines til. Ingen mening, er hvad han mener. Han havde ikke lige tænkt over, at ham han begyndte at svine til på grund af ukreativitet, var mig, som lige var ankommet til sitet. Sikke en velkomst, svin. Tak for lort. Super motiverende. Dine argumenter er så hul i hovedet, at du jo fandeme får Donald Trump til at ligne et fornuftigt menneske. Et egoistisk individ, som ikke vil se animations film, da de er uden mening og er kun for børn. Han vil ikke indrømme sit nederlag, hvilket er tit. En rigtig taber i midt livs krise. Vil ikke undre mig, hvis han fandt mig ved hjælp af hans små hundevenner og sagsøgte mig efter det her, det er hans levevej. Hvis verdenen var rigere på din type, ville livet være surt.

@Segoy:
Jeg har aldrig fattet en skid af, hvad fanden du har ville prøvet at udtrykke. Du er åbenlyst meget fascineret af Wayne, da han jo er åh så sej, fordi han har rated 3300 film. Når jeg opgiver at prøve at lære at sige dit navn, kalder jeg dig normalt Wayne Røvslikkeren! Det er sikkert også sådan jeg vil komme til at huske dig.

@Camie:
Du hører ind under dårlig smag kategorien, som giver mig spat. At du ikke gider se gode film, nej mesterværker, men hellere London Has Fallen for 37. gang i biffen er latterligt. Dine argumenter er næsten lige så ringe som Dippegalants.

@Anteus:
STAR WARS! STAR WARS! STAR WARS! STAR WARS! STAR WARS! STAR WARS! STAR WARS! Det skulle ikke undre mig hvis du kom når du ser de latterlige film......

@Wayne:
At du blev sur på mig, fordi du ikke lige havde tænkt på Nightcrawler, gør mig ondt. At en fuldvoksen mand kan blive så frustreret over det, gør mig sateme ondt. Butthurt er vist det pæneste jeg kan kalde dig, men undlader, da du ellers har været venlig, før i tiden. Måske var det lige den 60-års fødselsdag der svir' lidt?

Heldigvis er det ikke alle, der er ligesom de fem ovenstående. Giwizzeni og Niclas har været rigtig venlige og rare, dem vil jeg takke. Respekt drenge :)

Min interesse for film er dog ikke faldet, tvært i mod. Min watchlist ligger lige pt. på 1.010 film, og der er stadig mange som skal tilføjes. Jeg er heller ikke færdig med at skrive lange, halvfornuftige anmeldelser. Jeg lægger bare totalt fokus på det New Zealandske site, Letterboxd. Super fedt netværk med de fedeste filmgale folk. Det er sådan at hvis man ikke har rated 1.000 film er man jo nærmest unormal... Folk går mere op i det med at have alle deres film rated i stedet for herinde hvor man kun lige er oppe på søle 30 bedømte film. Det er bare mere interessant at snakke med folk der har samme smag som mig, og oven i købet også set mange. Der er en der hedder Adam Cook, (der nu er inaktiv) som har rated 13,500 film. Stik den Wayne. Jeg har nu også en mistanke om han kun har set 5.000, da en del af ikke har fået en rating med sig, sjovt nok... Det er bare lidt større og lidt federe derinde, end her.

Ellers tak for de mange debatter vi har haft. Seriøse som useriøse. Alvorlige som ualvorlige. Sjove som usjove. Tak for godt brugt tid. Tak for alt. Og fuck jer!

Au revoir!

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Film sætter følelser i kog. Det er godt at være entusiastisk omkring sin lidenskab. Det giver farverige debatter og meningsudvekslinger.

Men bagsiden er, at det også er meget let at blive knotten, når man læser om andres "tåbelige" meninger og argumenter, som ligger langt fra ens egne "rigtige" holdninger og smag. Jeg er selv tit blevet irriteret eller sur over diverse udtalelser. Nogle gange kan man ikke lade være med at svare igen, men som regel er det bedst bare at vende det døve øre til. For det er utrolig nemt at komme til at "snakke forbi hinanden", når det nu alt sammen foregår på skrift og man ikke kender hinanden.

Hvis jeg skulle svare surt, hver gang jeg var uenig med en herinde, så ville jeg hurtigt blive den absolut mest upopulære bruger på sitet. For jeg er utrolig uenig med utrolig mange af jer :-). Men det er da på en eller anden måde bare fedt. For det er med til forhåbentlig at kunne udvide ens horisont. Det man i første omgang lader sig irritere over, kan man - når man senere får det på afstand - måske vende til: "nå ja, sådan kan man vel også se på det".

Men ok, nogle gange kan man godt læse noget, der er så "grelt", at man er lige ved at eksplodere. I en sådan situation kunne man - i stedet for at eksplodere i raseri her på sitet - sætte en "eksplosionsfilm" på hjemmebiografen. Prøv eksempelvis at se filmen Hardcore på den store skærm for fuld volumen. Den skal nok projicere følelserne et andet sted hen.

Segoyuser/116755

At udveksle film, med andre, dialog om syn på disse, humor på en god måde når der er "personlig dialog" med hvem det måtte være.

Jeg kan så godt lide når vi ikke har samme syn på film, for det sker ofte at når jeg så ikke har set de film, bruger tid på at se nogen af dem.(såvel skrivelser om andre tema at være uenige giver jo netop en ny vinkel, eller en aha oplevelse.

Jeg skriver herinde fordi jeg vældig godt kan lide film, blive inspiration til at se noget nyt, hvad jeg et par gange er blevet meget glad for.

Lige som quiz om hvilken film, den hygger jeg med, selv når de er svære , eller jeg alt for ofte ikke har set de film der blive spurt til.

Derudover synes jeg at din skrivelse i henhold til min person er uønsket, for der er vældig mange jeg er "fan af" Bette Midler,Prince osv. smiler så jeg kan komme til at hedde rigtig mange ting dog ikke det ord du bruger!!!(hvad de andre mener som du skriver om, er deres bord)

Segoy

Camie

Det farlige ved at have en mening er at andre måske ikke er enig i den. Og bare fordi du kalder en film et mesterværk, er det ikke ensbetydende med den endegyldige sandhed. Surprise, surprise.

Jeg må dog sige at jeg er imponeret over at min holdning til film formår at vække så kraftige følelser i dig. Jeg beklager at jeg har skuffet dig så meget at det er medvirkende til at få dig til at søge nye græsgange. Jeg håber at folk andre steder vil sætte pris på din alvidenhed.

Og lige for en god ordens skyld, så har jeg ikke set "London has Fallen" 37 gange. Jeg har faktisk kun set den 1 gang og det var ikke en gang i biografen, men på VOD.

dippegalantuser/922792

...midtlivskrise, svin og paranoia over at jeg skulle opsøge dig privat?

Du er jo ikke rask og du bedes omgående søge hjælp!

Ardimon

Det er sgu fint at komme med sådan en sviner!

JeffreyDeathrey

Det lyder til at film og youtube videoer for dummies, om hvordan "den rigtige filmentusiast er", har overtaget lidt for meget af den tid i livet, du kunne benytte på alt muligt andet end film, siden du da tydeligvis ikke kunne klare den film-relaterede "overload" du formåede at tilstoppe hjernen med i sidste ende. Og udfra den måde du tirader på, som i dit indlæg, ser det sgu ud til du har brug for at komme noget mere udenfor - eller bare skrue ned for film-interessen.

Synes satme det er tåkrummende at høre på mennesker der ikke bruger bare en lille del af deres hjerneceller, på at tænke over det faktum, at alle har forskellige synspunkter og meninger om film - og det skal der også være plads til, ellers ville filmverdenen fandme være et aldeles kedeligt og forudsigeligt sted at befinde sig i.

At du hænger disse stensikkert rare mennesker ud på sådan en negativ/halvhjernet måde, pga. uenigheder der fik dig til at ligge vågen om natten, siger mere om dig selv, end det gør om dem. Og har læst et par af dine responser på andres anmeldelser, hvor du (i nogle af dem) selv virker til at være værre end politiet tillader.

Men bare så du ved det, så kan man sagtens forlade et sted uden at skulle påkræve en hvis (i dette tilfælde: barnlig) opmærksomhed, inden man gør det...... Og så skulle psykologhjælp ikke være specielt svært at anskaffe, for det ser da ud til du godt kunne bruge det "Asap" :)

Ses.

Wayne

Jeg er skam ikke blevet sur på dig, Simon.

Men hvis der ikke skal mere til end et øv over at du spildte folks tid i 3 ord - hvilken film, så har du godt nok for lidt elastik i dit liv.

Og hvis du, trods et utal at fine debatter, mener at det er det eneste der skal til for at du giver mig sådan en sviner - så har du et større problem, end mig. Altså hundredevis af gode samtaler - og en dårlig gør hele forskellen. Det må ikke være nemt at være ven med dig.

Det lader til at du finder os, og Kino uværdigt til din overlegne filmsmag. Og fred være med det. Det ville da være sørgeligt hvis vi var enige om alt.

Husk, at hver gang du peger på nogen og brokker dig over noget - så er der altid 2 fingre som peger tilbage. Man har selv ansvar for at ændre på noget man ikke er tilfreds med.

Og ved at stikke halen mellem benene og løbe væk, løser man ingenting.

Held og lykke i New Zealand.

Der er godt nok en del år til min 60 års fødselsdag - men det er vist dig som mest lyder som en gnaven ældre herre :-)

GiwizZeni

Simon, for sørensen da! Hvad har bragt dig helt op i det røde felt? Jeg blev helt ked af dit indlæg, men glædede mig trods alt over at blive nævnt blandt "The Good Guy's".
Det er heldigvis helt frivilligt om man vil deltage herinde og hvor meget, men når man går og smækker så hårdt med døren, så er der jo tydeligvis noget i vejen. Jeg er godt klar over at der er mange andre filmsite's og at mange af dem er mere "seriøse" end dette. Men jeg kan egentlig godt lide at kino.dk er så bredt et site. Alle har en mening, dem der mener noget andet end mig har selvfølgelig ikke forstand på film, og sådan er det... Der er tonsvis af ligegyldige udmeldinger a la "best movie ever" om den seneste Klassefesten-film og lignende, men spring dem over. Vi skal alle have lov at være her og give udtryk for vores mening.(Også selvom den er forkert:-)
Smag og behag er meget forskellig og det gælder ikke mindst kunst, også filmkunst. Det er også forskelligt hvordan vi bruger dette site. Du, Simon, har som nogle andre prøvet at dække så mange film som muligt, personlig går jeg mere ind for at gå mere i dybden med færre film, men til gengæld udvalgte og personlige film.
Ved at forlade "os" synes jeg vi alle er blevet lidt fattigere, Simon. Du har bidraget med meget godt. Du har været rigtig god til at gøre opmærksom på filmskatten - alle de geniale, men gamle film som mange i dag ikke har set, måske ikke engang hørt om. Din 'List of Shame'-debat var endnu et eksempel på en måde at gøre opmærksom på gode gamle film. Det var et godt initiativ, som jeg selv nød at deltage/følge med i. (For hvor var der mange der skulle skamme sig:-) men det var også på debatsiderne at det gik galt, føler jeg. Debatten gik - og det er jo fint - men bølgerne gik for højt, sproget var nogle gange for hårdt og unuanceret, og debatten blev ved alt for længe. Jeg tunede i hvert fald ud.
Jeg vil gerne til sidst sige tak for roserne (Der var faktisk nogle der fik ros og respekt:-) LOL! Jeg håber at dit indlæg måske kan være en reminder til os alle om at tænke før vi taler - eller rettere taster.
'Take care now. Bye bye then!'

Ardimon

Det er vel ikke meningen at vi skal kommentere på dette indlæg, da han jo forlod Kino den 23 okt, som øverst beskrevet.

Wayne

Han har stadig ikke slettet sin profil.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter