Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Kender du filmen?

Fri debat → Kender du filmen?

skyggeulv
skyggeulv 5 år siden

Nu henvender jeg mig til jer fordi andre har fundet frem til en film med god hjælp.

For omkring 20-25 år siden da jeg var barn, da så jeg en film hvor jeg kun kan huske ganske få detaljer fra og så omkring 5-10min ret ubehagelig handling. Af en eller anden grund kan jeg ikke glemme denne scene, måske fordi jeg ikke har været mere end en 7-11 år da jeg så den.
Scenen jeg husker er en voldtægtsscene, og tror jeg er nød til at få fundet filmen og evt. se den igen for at komme ud over dette. I hvert fald bare at få fundet ud af hvilken film det er.

Jeg kan huske det er en (næsten 100% sikkert) amerikansk film om et søskendepar i highscool/college alderen. Jeg tror at broren (nok den yngste af de to) bliver drillet af nogle af de typiske sports-jocks, på en måde der bliver værre og værre.
I hvert fald kan jeg huske at søsteren ender i hænderne på denne gruppe, i forsøg på at hjælpe hendes bror, og hun bliver voldtaget af en eller flere af dem mens resten kigger på. Det sker udendørs i en park eller noget lignende.

Her er hvad der måske gør filmen nemmest at finde. Der er en fyr med deri som spiller lettere mentalt retarderet. Evt. var han sort. En ret bred/høj dreng i samme alder som de andre, som af en eller anden grund hader vold og/eller denne gruppe af fyre(kan ikke huske detaljerne herom. Broren søger tilflugt/hjælp hos ham for at få reddet hans søster, noget denne fyr gør, og så mener at man ser ham løfte hende op og bære hende væk mens broren vist går ved siden af.

Det er nok ikke meget at gå efter, ud over at det sandsynligvis er en 80'er film, grundet min alder da jeg så den - enten slut 80'erne eller lige omkring 1990. Håber at en af jer er en bedre detektiv på filmområdet fra den tid end jeg selv er, eller som ligefrem kan huske at have set filmen selv.

Evt. titler kunne måske tricke min hjerne til at huske mere. Jeg er træt at bare at kunne huske denne ene grimme scene så tydeligt, uden at kunne huske hvordan nogen så ud eller noget andet.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
skyggeulv

Mente med det jeg skrev, at jeg så den omkring slut 80'erne eller omkring 1990/91, så filmen er lavet før da.

lasse

Har du slet ingen ide om hm fx negeren kunne være ? prøv at sætte ansigt på negeren ...Samuel Jackson -Michael Clarke Duncan - Forest Whitaker - Idris Elba....

Danicauser/628003

Det er mange år siden jeg har set filmen, men der er en lignende scene (scener) i filmen Hotel New Hampshire (baseret på John Irvings bog) fra 1984. Det kan dog godt være jeg tager fejl, men er ret sikker på det er den film du leder efter. Rob Lowe og Jodie Foster spiller søskendeparret.

Danicauser/628003

Hej Skyggeulv.

Er lidt nysgerrig :)

Er Hotel New Hampshire den korrekte film eller er det en anden du leder efter?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter