Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Julekalender Quiz

Fri debat → Julekalender Quiz

Segoyuser/116755
Segoyuser/116755 6 år siden

Hej alle, jeg synes jo det er herligt at skulle gætte en film ud fra billed, ak ve allerede 1 forkert den igår....men uanset hvad er det sjovt, hvordan har i det med kalenderen og har i indtil videre alle rigtige??selv om det kun er 3 gåder indtil nu...jeg vil også takke kino dk dejligt i endnu et år sætter gang i quiz, samt min hukommelse på overarbejde.....smiler

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DaviMi

Jeg snakkede med en veninde om, hvordan vi begge to glædede os rigtig meget til kino.dk's julekalender - allerede her i slutningen af november.

Hun går fortsat lige så højt op i den, som hun har gjort de sidste par år, mens jeg selv ikke gider bruge helt så meget energi på den.

Indtil videre har vi begge to alle rigtige (:

Maria

Der er så mange julefilm jeg aldrig har set, så jeg vidste det kun var et spørgsmål om tid før Google ikke kunne hjælpe mig mere. ;)

Jeg svarede forkert ved den 4. Havde aldrig gættet at der kunne være en julemandshåndværkerrøv med i Miraklet på Manhattan. ;)

Dennis

jeg har også selv lavet en fejl i den 4. de er blevet snu! :)
men i den i dag gættede jeg hurtigt da jeg lagde mærke til hans tommelfinger ... derfra var det nemt at se hvem det var på billedet :)

Maria

Jeg lagde mærke til det grimme gulvtæppe. ;)

DaviMi

Ej, hvor skægt! Det var jeg ikke klar over - med hans tommelfinger (og havde svært ved at se det på billedet, selv efter jeg fandt ud af, hvad du refererede til.)

Jeg fandt også dejligt hurtigt ud af dagens kalenderbillede, men det var mere gulvtæppet, der var let at genkende for mig.

DaviMi

Må vi ikke godt få at vide, hvor mange, der gættede den 5. rigtigt?

Segoyuser/116755

Sjovt at du gættede rigtig pga. det grimme gulv såvel her og den med "kig til numsen" var altså langt ude, det er dejligt at det ikke er helt nemt..jaa ikke alt kan hentes via google, det ville sandelig være vildt hvis alle os der deltager alle har 24 rigtige, men lykke til vinderen det bliver ikke mig, jeg hygger med at være med!

Stine Teglgaard

Vi opdaterer hver dag hvor mange procent af deltagerne, der gættede gårdagens låge.

Se her: http://www.kino.dk/nyheder/2014/11/julekalender-den-5-december-2014

Den 5. dec gættede hele 79 % rigtigt, hvilket åbenbart har været en af de nemmere dage :)

MVH Stine

DaviMi

Tak for svaret.
Når man går tilbage i julekalenderen springer den direkte fra 6. til 4. I hvert fald på min computer. Tjekkede lige igen, og det gør den stadig.

Ikke at det gør noget længere (:

Stine Teglgaard

Tak for det. Vi retter selvfølgelig med det samme :)

MVH Stine

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter