Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Jubii vi skal i bio - ØV en dårlig oplevelse ( Godt vi har tv´et )

Fri debat → Jubii vi skal i bio - ØV en dårlig oplevelse ( Godt vi har tv´et )

Kim Larsen
Kim Larsen 5 år siden

Den gang jeg læste om Inger Støjbergs oplevelser i en københavnsk biograf, tænkte jeg ved mig selv at det nok var hvad man skulle forvente i København, men jeg er blevet klogere !

Havde inviteret min familie med i biografen ( Bio City Odense ) for at se Nat på museet og det var med forventning om at skulle se en god film vi satte os til rette i sæderne.

Men der gik ikke længe inden de 4 unger ( omk. 12-14 ) år, som sad bag ved os, formåede at ødelægge oplevelsen. Der skulle snakkes sammen højlydt, der skulle konstant rendes på toilettet, sparke rytmisk i vores ryglæn og kniters højlydt med deres medbragte slikposer.

Vi påpegede det ret hurtigt overfor dem og adskillige gange, men de var tydeligt ligeglade og forsatte ufortrødent filmen igennem.

Da filmen var færdig, vente jeg mig om og spurgte om de selv mente det var en fair måde at være overfor de andre biografgængere. Ingen svar !

Udenfor biografen stod de igen og her påpegede jeg igen deres adfærd og spurgte om det var hvad de havde lært hjemmefra ? Eneste resultat var et svar om at jeg bare var en fucking racist og at jeg bare kunne pisse af !

Med denne oplevelse i tankerne kunne jeg godt ønske mig, at biografen ligesom i gamle dage lige vurderede om deres kunder var gamle nok til at gå i biografen uden voksen følgeskab og at man så havde en piccolo med en lommelygte stående til at "hjælpe" dem på vej, som ikke selv kan finde ud af regulere sin adfærd.

Eller skal vi bare til at vænne os til at sådan er tingene blevet ?

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

Der er desværre ikke andet du kan stille op end at henvende dig til personalet.

Det eneste parameter, som bruges til at forhånds-sortere publikum er alder.

Om publikum opfører sig alderssvarende, eller om de er opdraget godt nok til at gå i biografen uden deres forældre ... det er op til personalet at vurdere i tilfælde af en konflikt.

Det er frustrerende at få svaret: "Hold selv kæft", hvis man beder om ro.

Hvis der skulle være personale tilstede under alle forestillinger, ville biografbilletter være væsentligt dyrere.

Måske man kan forsøge sig med humor og henvise til at filmen også vises som babybio og bede dem om at overveje den mulighed en anden gang.

Maria

Ærgerlig oplevelse. Men ligesom Camilla påpeger, ville den bedste løsning være, at tage fat i en medarbejder.

Man kan ikke rigtig forhindre unge mennesker i at se en film i biografen uden følge, når filmen de skal se har en censur der tillader dem at se den uden forældre eller andre voksne.

Dennis

jeg føler at vi burde holde os til biograf oplevelser og hvad der kan gøres for at gøre dem mere positive :)

for ja larm i biograf salen hører virkeligt ingen steder hjemme så hvis det sker så kan det anbefales som der tidligere er blevet nævnt at tage fat i en medarbejder på stedet, de må også være interesseret i at have et godt ry og en god stemning :)

Seraphineuser/293036

Alternativt skrevet klage på klage indtil jeg fik refunderet min billet. Må indrømme at jeg i den grad foretrækker "smalle" film og desuden så vidt muligt ser dem i dagtimerne (undtaget skoleferier). Mine arbejdstider muliggør gudskelov dette.
Nu er det jo ikke billigt at gå i bio, så synes godt man kan forvente at en "piccolo" løbende holder øje med om alt er som det skal være i salen, de må jo også vide hvilke type film der i højere grad tiltrækker irriterende elementer...

Zimza

Jeg ville da personligt hellere ofre 2 minutter af min biograftur for at kontakte en medarbejder, end jeg vil have de resterende par timer ødelagt.
Og gør det for guds skyld under filmen og ikke efter... Du kan jo heller ikke forvente at få en ny bøf på en restaurant fordi du ikke kunne lide den - EFTER du har spist den.

Iljana

Da jeg er stor Game of Thrones fan vil jeg høre om det er muligt at vi kan se første afsnit af 5 sæson i biografen?! Ville være så Awesomt :D

Dennis

det ville jeg selv være meget interesseret i!! :)

Men jeg foreslår at du laver en ny post så vi alle kan være med der :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter