Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Jeg leder efter en film :)

Fri debat → Jeg leder efter en film :)

Tanja
Tanja 2 år siden

Hej alle sammen :)
Jeg leder efter en film, som jeg sidst så for flere år siden i folkeskolen - jeg kan ikke rigtig huske meget af den, så det bliver lidt svært at forklare hvad filmen handler om :)

" En pige på omkring 10-14 år gammel, opdager sin mor dø i et brændt hus. Hun stikker af, og ender med at bo på et bondegård, hvor en mand nok ville have hende til at gøre noget, men pigerne i det her bondegård hjælper hende. Pigen er virkelig beskidt, så hun får et bad, og det ender med, at hun bliver den smukkeste pige i filmen/bondegården, altså hun er en smuk pige efter badet. Hun får noget hvidt tøj på efter badet. De leder så efter pigens familie, og ender med at finde hendes familie tæt på en strand. Jeg tror nok det var hendes bedsteforældre. De mennesker der var på stranden, var ikke særlige rige, de levede ligesom i gamle dage.. "

På dvd'en kan man se hende og evt. også huset, og farven var grøn/blå.
- Ja, jeg husker ikke særlig meget, men det var alt det jeg kunne huske :( Håber nogen af jer kan huske den film :)

Stem op!
85
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tanja

*****
Filmen er fundet, det var ulvepigen Tinke :)

Tanja

Hej. Jeg håber i kan hjælpe. Min søn leder efter en film, vi har set før. Men vi kan ikke huske hvad den hedder. Det er noget med en mand der er klædt ud som klovn i cirkus, har en hund og er ond ved hunden. Så kommer en dreng og ser den sidder i lænker udenfor og ser hvordan ejeren er ved den. Jeg kan ikke rigtig huske mere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter