Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Hvor blev BioSpil af?

Fri debat → Hvor blev BioSpil af?

Katja*
Katja* 4 år siden

Efter én gang at have vundet popcorn med min BioSpil app fik jeg selvfølgelig blod på tanden..

Men nu har jeg 2 GANGE siddet klar med min mobil inden reklamerne UDEN at spillet begyndte..

Jeg har skrevet og spurgt NFbio hvad meningen er og hvorfor spillet ikke er tilgængeligt før alle film.. det har de dog ikke svaret på endnu.

Af samme grund er jeg nysgerrig efter at vide, om der er andre som også har ventet forgæves på BioSpil legen?

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
IWannaBeSedateduser/184940

Jeg spillede et biospil i Palads Teatret i torsdags. Det var dog ikke en quiz, men et simpelt bingo-spil som intet havde med film at gøre. Det var første gang jeg fik chancen for at spille, så jeg ved ikke om spillet har været anderledes før i tiden, men det var helt klart det indtryk jeg havde fået.

Anonymuser/0

Kan huske dengang BioSpil lige udkom, og jeg desperat og hurtigst muligt fik downloadet appen, men slettede så appen fordi jeg ALDRIG oplevede spillet under en eneste biograftur (og jeg plejer altid at sidde inde i salen lang tid inden reklamerne begynder). Men så her i starten af November måned (den 3. vil jeg gerne tro) hvor jeg skulle ind og se 'Annabelle', kom spillet for første gang frem, dog lige på det tidspunkt hvor min mobil valgte at blive møgirriterende når det gælder at download apps, men også på det tidspunkt hvor vi ikke var så mange i salen (vi var vel omkring 30 i en af BioCity' mindre sale)!

Så tog jeg igen i biffen her idag (for at se Mockingjay - Del.1), med appen installeret i forvejen så jeg var klar til hvis nu spillet skulle poppe frem. Men det gjorde det så ikke, ved ikke om jeg skal slette det eller....

The big lebowskiuser/453627

Nu kan jeg kun trække på mine erfaringer fra palads. Men kan desværre ikke sige noget konkret. Der er biospil i de fleste sale, dog ved jeg at der sjældent er det i sal 1. Ydermere så kan spilleplanen være så presset at dørene til salen først bliver åbnet når reklamerne begynder hvilket desværre betyder at gæsterne ikke når at være med til biospillet, men personalet bestræber sig på at åbne dørene så alle kan nå at være med fra start :P. Ved godt at det er lidt diffust svar men det er det bedste svar jeg kan give :)

Maria

Det afhænger meget af hvor stort tidspres der er for de ansatte at gøre salen ren, efter forrige film, før den næste starter. Derfor ser man sjældent BioSpil i Imperial - salen tager simpelthen for lang tid at gøre rent.

Jeg har spillet en del BioSpil, men måske har jeg bare været heldig. :)

Peter Helmuth Jørgensen

Hej
Nu kan jeg ikke se mine præmier på biospil
Hilsen Peter Helmuth Jørgensen

Segoyuser/116755

Min Bror havde en del præmier , du skal anvende dem inden en vis dato står der også hvis du kigger efter næste gang.

Derudover har været i bif en del gange hvor der er biospil men jeg kan så ikke være med da ej har facebook så et stort BROOK......

Ja nogen gange er salen ik klar , vi når ik biospil...

Marianne

Vi må slå os sammen - jeg har Facebook, men ingen smartphone. Er 50/50 en god deal?

Segoyuser/116755

Det var smart tænkt......hæhæh :-))
Det ville være en fair deal, hvis det nu skulle have været men ser sådan på det ja mange konkurrencer foregår på facebook men så deltager jeg blot i andre ik noget problem, der er jo mange andre som herinde, ser igen så meget frem til Julequiz........truuut

Maria

Ja det er lidt øv at man skal bruge Facebook for at kunne være med.

Jeg har pt 2 Pepsi jeg mangler at hente i en vilkårlig 7/11, ville hellere have haft et mini cruise, men sådan skulle det ikke gå. ;)

Marley

Har været i biografen mange gange og der har været mange gange hvor der var biospil men der havde jeg ikke appen, da jeg så endelig fik appen var der ikke biospil, men kun reklamer men jeg tror der er stor forskel fra film til film og bio til bio.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter

Senest aktive brugere