Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Hvad synes I om VIP sæderne i Cinemaxx?

Fri debat → Hvad synes I om VIP sæderne i Cinemaxx?

Jens
Jens 5 år siden

Personligt har jeg aldrig siddet så dårligt i en biograf, som da jeg sad i et af de sæder, og jeg har også set flere personer flytte sig væk fra dem, hen til almindelige sæder isteddet.

Hvad synes jer, der har prøvet dem?

Det virker ikke som om Cinemaxx faktisk har testet og undersøgt hvad folk synes, før de installerede dem i alle sale. Jeg har svært ved at se hvordan nogen skulle kunne lide dem, men det kan selvfølgelig også bare være mig.

Mit problem med dem, er at de ikke kan lænes tilbage, og man sidder meget oprejst i dem, så man slet ikke kan slappe af. Jeg fik ondt i nakken efter at have siddet i dem under en hel film.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

men tak for advarslen

Camillauser/138272

Men at sæderne ikke kan lægges tilbage, er den største ulempe ved sofarækken, som jeg har prøvet mange gange.

dippegalantuser/922792

...men nu er jeg også lidt større end gennemsnittet med mine 197 cm og ca. 105 kg!

Jeg kan godt lide at de er bredere end normalt. Det er meget dejligt at jeg kan sidde ved siden af en af mine store venner og at vi ikke er tvunget til at sætte os således: stor - splejs - stor... :-)

Det er korrekt at sæderne ikke kan lænes tilbage, men det vænner man sig hurtigt til, synes jeg. Vi har i hvert fald ikke problemer med det og havde det egentlig kun i starten af den første film.

Jeg synes det er et godt initiativ og jeg har bestemt ikke lagt mærke til at folk har flyttet sig fra sæderne. Tværtimod har jeg set adskillige, der har flyttet sig ned i de ledige af sæderne efter at filmen er gået i gang (og der derfor ikke kommer flere gæster).

Så jeg tror, at der må være tale om smag og behag. Jeg bryder mig eks. heller ikke om lænestole, der kan lænes tilbage...

jesperuser/368696

Hvis det er det man betaler mere for......

Shit det er dårlige sæde.... Sidste gang jeg bruger CinemaxX hvis det er deres std. ?

Wayne

Man sidder alt for lodret, de almindelige sæder er meget mere behagelige.

De bedste sæder er dog VIP sæderne i IMAX biografen - her kan man læne sig tilbage og få benene op. Men da jeg ikke er tilhænger af 3D så kommer jeg ikke til at bruge dem igen.

Segoyuser/116755

Jeg føler heller ikke sidder ordentlig ,min ryg gør hurtig ondt og slapper slet ikke af men de i Imax række K hele den er fino nogen gange viser de også 2d derinde så er den plads gerne hapset for sidder dejligt rart og afslappet til en lang film!

Men smag og behag højde og brede , ryg lænnet tilbage eller ej!:-))

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter