Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Hvad hedder filmen?

Fri debat → Hvad hedder filmen?

Luna
Luna 7 måneder siden

er der nogle af jer der ved hvilken film det her er:
det handler om et par, som er ved at finde sammen. han tager hende med hjem til hans far, som er dement. han bor på en strand sammen med hovedrollens søster (og altså farens datter) og så søsterens søn. da de er derhjemme, snakker bror og søs om bror og hans kæreste. søsterens søn kan trylle og han er i gang med at udføre et trick hvor kæresten er gemt i en kasse og så skal hun skæres over. man kan ikke se hende i kassen og det resulterer i at hun overhører bror (hendes kærestes) og søsteres samtale da de ikke ved hun er der. den kvindelige hovedrolle er blondine. Faren har svært ved at acceptere hans situation. Der er en scene hvor faren og sønnen sidder og spise på en lufthavnsrestaurant uden bukser på. andet kan jeg ikke huske.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camie

Wayne

Ikke for at gentage mig selv - men så alligevel.

Hele 6! tråde på forsiden handler om præcist det samme. Hjælp til at finde en film. Og det fortsætter på de næste sider.

Det er helt unødvendigt - kan vi ikke få en tråd som er låst i toppen. Det er jo superaktuelt for dem som skal finde den film, men også dumt at det skal fylde så meget.

Susanne

Den er med Ashton Kutcher

Susanne

:-)

Wayne

Kunne ikke have skrevet det bedre.

Mon Kino lytter/læser :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter