Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Høretelefoner i biografen?

Fri debat → Høretelefoner i biografen?

Emil
Emil 3 år siden

Jeg går ikke så ofte i biografen mere, som jeg har gjort. Det skyldes delvist, at man aldrig ved om der sidder nogle af de der typer, som ikke kan finde ud af at hviske til hinanden, i stedet for at tale så alle kan høre det.

Derfor synes jeg det må være på tide, at der bliver indført mulighed for at høre filmen via høretelefoner i biograferne.

Dette ville betyde, at man kun hører filmen og ikke knasen og knitren og småsnak, osv.

Hvorfor er dette ikke sket forlængst?

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

1) Det vil være uhygiejnisk at udlåne høretelefoner

2) Hvis man skal betale for høretelefoner af en vis kvalitet, bliver biografturen en hel del dyrere end normalt.

Wayne

Jeg kommer der også for at opleve fuld surround - som ikke kan løses på den måde.

Desuden vil jeg gerne høre andres udbrud under filmen - men ikke unødig støj.

Læs min blog;

http://www.kino.dk/blogs/2016/11/takt-og-tone-i-biografmoerket

Januser/350943

Det værste er og blir' forældre der hele tiden sidder og kommentere på filmen, som om deres børn ikke selv skal have oplevelsen og opdagelsen.

Der burde være en afdeling for velmenende forældre med trang til curling!

Marianne

I stedet for at kaste håndklædet i ringen over for andres mangel på situationsfornemmelse, så er det vel bedre at få gjort noget ved problemet?

Og jeg er helt med på, at det langt fra altid falder i god jord at påpege andres adfærd i det offentlige eller semi-offentlige rum.

Julie

Man nu bare i biografen havde et hul i armlænet (ligesom i fly) hvor man kan stikke sine egne høretelefoner i? Så kan man selv vælge om man vil bruge det eller ej og biografen behøver ikke tænke på hygiejne i forbindelse med det :)

Frank

De kan da låne 3D briller ud med alle de fedtede næser og skidt bag ørene kan jeg virkelig ikke se problemet med hørebøffer i go kvalitet der kan sprittes af.
Biograf sammenslutningen kan jo smide bolden videre til de større lydskabende selskaber om at komme med deres bud på en udlåns hørebøff i god hygiejnisk kvalitet.
Ideén med et plug så folk selv kan tage med er da også en god ide så er det jo frit valg...
Men folk kan sq også lære at der er andre end dem.
Har 2 episoder hvor jeg den ene gang var i Lalandia bio, der var en flok unge (vil tro 12-16 år) der larmede en del op til filmen, men var mussestille under selve filmen. (Jeg var ellers klar på den blev ødelagt, men måtte sande det ikke altid er de unge)
Derimod var jeg kort efter i Nykøbing F bio og 3 ungersvende i tyverne på allerbagerste række var så larmende med både snak og mobil og ignorede at der blev sagt mange gange de skulle dæmpe sig at der måtte hentes personale før de faldt til ro (sådan da).
Ellers syntes jeg det værste er en der sidder og sms'er el hvad ved jeg under en film og hele personens skærm lyser op midt i mørket, træls....! (sluk dog mobilen, verden er der også bagefter)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter