Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Hjemmebiograf

Fri debat → Hjemmebiograf

Mathias
Mathias 4 måneder siden

Hej,

Kan I anbefale noget godt grej til et hjemmebiograf setup?

Jeg har læst en anmeldelse af Sonys HT-ST5000 på Flatpanels

https://www.flatpanels.dk/test.php?subaction=showfull&id=1513589444
men skal man gå efter det, eller skal man have et helt surroundanlæg a la det er fra Elgiganten, som til gengæld er lidt billigere: https://www.elgiganten.dk/product/lyd-hi-fi/hjemmebiograf/HTJ5500/samsun...
Jeg gider heller ikke have hele stuen fyldt med hi-fi udstyr.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjørn

Hej Mathias,

Jeg har også læst anmeldelsen af Sonys HT-ST5000, og det lyder godt. Men inden du køber bør du også undersøge nogle af Hi-Fifreaks systemer.
Det finder du her: https://hifi-freaks.dk/webshop/ . Der er i forskellige størrelser, og som du siger, så du ikke får fyldt hele stuen med Hi-Fi udstyr.
Eksempelvis spiller deres Wharfedale systemer vildt godt!

Held og lykke med dit nye højtaler system.

Peder

Flere anbefalinger?

Peder

Tips til at finde fagfolk, der kan hjælpe med hjemmebiograf? Har forsøgt tjenester som https://www.ekspertlisten.dk og https://eksperta.dk, men der er andre gode alternativer?

Jesper

Der er mange muligheder indenfor soundbars, jeg vil anbefale dig at tage forbi elgiganten og hifi-klubben og give det et lyt og så overvej om du f.eks. gerne vil kunne streme musik på det o.lign.

Simouser/1521455

Hvis man skal have det bedste resultat, så tror jeg, at du skal finde et firma, der er gode til custom installation. Altså alt fra hjemmebiografer til integrerede højttalere i hele boligen osv.

https://bygga.dk/ har jeg læst, at firmaet CSO (http://cso.dk/hjemmebiograf/) skulle være eksperter i hjemmebiografer. Om det passer ved jeg ikke. Har svært ved at finde anmeldelser fra kunder af firmaet. Dog kan jeg se, at CSO er blevet nævnt en del gange i forskellige medier. Så mon ikke de har styr på det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter