Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Hjælp mig med at finde titlen til denne film

Fri debat → Hjælp mig med at finde titlen til denne film

Stephanie
Stephanie 7 år siden

Filmen handler en indisk familie hvor der er omkring 4 døtre og hende den ende er hoved personen. Men så kommer der nogle unge forretningsmand til Indien og nogle har vist været det før, men ham den ene af de mændende er meget imod at blive forelsket i en indisk pige fordi det lægger så langt fra USA. Men så bliver han til sidst lidt forelsket i hinanden inder pigen og så fordi at der er en af de mænd som har forlovet sig med en af døtrene tager den indiske familie med til USA

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rimshauser/1082986

Bride and Prejudice fra 2004.

http://m.imdb.com/title/tt0361411/

Nicolineuser/919755

Filmen handler om tre veninder der er på vej på ferie(storby). De kommer til denne by, hvor de støder på tre unge mænd som invitere dem ud om aften. Disse tre unge mænd har til job at finde unge piger. De drikker dem fulde og bedøver dem og tages til fange og mener også deres pas bliver taget. Pigerne skal bruges til det som kunderne nu end har bestil/købt.
Der sker en voldsom mishandling af de unge piger. Første sene står meget klart. Den ene af pigerne er hængt op i kødkroge, hvor der ligger en kvinde med en lang pisk og mishandler hende.En meget voldsom film.

Camie

Selvom man skulle tro det var let at finde en sådan film, må jeg nok erkende at det ikke er helt sådan.

Det tætteste jeg kan komme er filmen "Hostel: Part II" fra 2007.

http://www.imdb.com/title/tt0498353/synopsis?ref_=ttpl_pl_syn

Lyder det bekendt?

Maria

Jeg har set en film for en del år siden, og kan kun huske små glimt fra den..
men jeg mindes at den var god, men barsk..
men jeg kan simpelthen ikke huske hvad den hedder!!!!
det var noget med at det foregik i et varmt land, altså sand som veje osv.
Tror den her familie var på ferie eller lignede, men der er hende her pigen og mener vidst det var en dreng den anden, hende pigen bliver kidnappet, altså bliver trukket op på en bil med last mener jeg, og drengen ser det så.
Tror også man ser hvordan hende her pigen har det og bliver behandlet.
Mindes ikke at de er så gamle de to venner der..

Hjææælp!
Det er det eneste jeg sådan kan huske fra filmen..

Alexander

Filmen handler om en om familie, som bor i et hus ude på landet. Hvor faren/manden holder en fremmed pige fanget i en kælder/bunker/skur uden for huset. Resten af familien må ikke gå derind for faren/manden. Pigen ee bundet til en træbjælke i rummet
Faren/manden udnytter denne pige seksuelt - men det pigen ender med at slippe ud og får vidst nok dræbt familien.

Magnus

Det foregår i indre Paris, hvor en ældre moderne kvinde arbejder for et mode magasin, og en dag ved en fejltagelse begynder at date en yngre fyr/dreng. De kører rundt på scooter i Paris gader. Hun forsøger at holde det hemmeligt for sine kollegaer, men pludseligt er han en del af hendes hverdag på jobbet, da han bliver model og forsiden på magasinet.
Nogen der kan genkende noget af det?

jenni

filmen er lidt gammel og jeg elskede den en gang men kan slet ikke huske hvad den hedder. den handler om en pige, tror hun er en prinsesse men jeg er ikke sikker.
hendes far arbejder på et stort projekt. pigen skal et sted hen og hun skal op til en tyk mand som ligner lidt ham fra asterix. han har en lille fe som er mega irriterende at høre på. der er noget med nogle lyserøde skyer. så kommer hun et sted hen hvor en dem hun troede var en god ven blev helt vildt ond og stor og grim med strit hår. så kan jeg ikke huske mere.

Oliver

Min personlige yndlingsfilm faktisk

Oliver

Som derudover er min personlige yndlingsfilm

Jesper

Hmm, jeg kedede mig en smule. Så er jeg mere til The Suite Life on Deck fra 2008

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter