Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Hjælp! Jeg kan ikke huske hvad filmen hedder??

Fri debat → Hjælp! Jeg kan ikke huske hvad filmen hedder??

Margit
Margit 9 år siden

Jeg vil gerne se en film igen, som jeg har set engang for længe siden.. Præcist hvor, hvornår og med hvem, kan jeg så ikke huske! Men kan ikke finde ro, før jeg finder ud af hvad den hedder!! ;)

Den starter med, at en mand lander i en lufthavn, og konen venter på ham ved udgangen. Han dukker bare aldrig op, fordi han bliver hapset af de amerikanske myndigheder, og siden slettet fra systemet!

Konen venter på ham, og da han ikke kommer ud, leder hun efter ham, men han findes jo ikke mere..
Jeg tror, at jeg kan huske at der var noget med en søn.. Men ved ikke helt..
Jeg kan desværre ikke huske hvilke skuespillere der er med :/

Er der mon nogen herinde, der kender den film, der kan hjælpe? :)

Stem op!
377
Stem ned!
-1
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmiuser/374823

Det kan da vist kun være Rendition eller på dansk Afsløringen.

http://www.imdb.com/title/tt0804522/

Camilla

Jeg vil rigtig gerne vide hvad filmen hedder, jeg så den i fjernsynet for et par måneder siden...

Det handler om en mor og hendes mand som har en fælles søn, og moren og faren tager ud at sejle i hans luksus båd, og skal sove der, men når moren vågner er der blod over det hele!, hun forstår ikke noget, hun kommer i fængsel fordi andre tror det er hende der har myrdet hendes mand, og imens bliver sønnen passet af en kvinde som gør rent hos dem, men det viser sig så at imens alle tror at han er død, finder han sammen med hende der gør rent for dem, og faren myrder så hende, og rejser væk med sønnen, og senere sender faren sønnen på en kostskole. og da moren kommer ud af fængslet, opdager hun at han slet ikke er død, og til sidst finder hun hendes søn, men sønnen kan ikke huske hende, for han troede at hun var død, for det havde faren sagt til ham.

Håber i kan hjælpe!! jeg kan kun huske at faren hedder nick i filmen eller sårdan noget. :)

Ninna

Jeg så en virkelig god film et par år tilbage og kan ikke huske titlen. Jeg håber virkelig en er jer kan titlen

Filmen handler om en ung kvinde. Da hun var lille levede hun i meget dårlige vilkår sammen med med sin mor og sin meget voldelige far. Han behandlede hende ikke ordenligt og moren gjorde ikke noget ved det. Jeg tror hun var omkring 8-9 år der. Hun havde en veninde på samme alder, men en dag bliver veninden myrdet og alle tror at det er hovedpersonens far der står bag mordet. Det kan ikke bevises og familien rejser fra byen, pga. af hadet fra den myrdede piges familie. Nogle år senere vender pigen tilbage til byen. Nu er hun voksen og hun kommer hurtigt i kontakt med den myrdede venindes storebror som hun ofte legede med som barn. Der begynder at ske mystiske ting i byen og hendes mor bliver også fundet myrdet. Alle tror at faren står bag mordet, men det hele ender med at det er hovedpersonens fætter, som var bedste kammeratter med den myrdede piges storebror, der har dræbt både moren og den lille pige. Han var kun 10 år gammel dengang.

Stine

Er det Double Jeopardy, du tænker på?

Pernilleuser/697572

Hjælp jeg her set en film for flere år siden , som jeg ikke kan huske titlen på. Jeg husker den som spansk, fransk eller italiensk. Den handler om en gift kvinde der bliver kørt ned, efter et besøg hos sin elsker. Ægtemanden prøver efterfølgende at finde frem til, hvad hans kones ærinde havde været, i den bydel hvor hun blev dræbt.
Håber nogen kan hjælpe, da det var en fantastisk film, som jeg gerne vil se igen
VH Pernille

Kim

Kan du huske flere detaljer end disse ? Genre, skuespillere (navne/udseende) stednavne, udgivelsesår, hvornår filmen foregår... etc.?

Obaida

Hej vil spørge om en film men ved bare ikke hvad den hedder jeg kan prøve at forklare den men det er jeg ikke så god til men prøver. Den handler om nogen drenge der kaster en anden dreng i en tunnel så de drenge tror han er død men det er han ikke så rejste han sig op men han er stadig liggende han tager over til sin mor og siger "jeg er her" men moren kan ikke se ham for han er stadig ned i tunnelen og så finder politiet ham senere

Sten

Første halvdel af det Camilla forklarer lyder helt sikkert som "Double jeopardy", men sidste halvdel gør slet ikke.

Iljana

Den hedder Double Jeopardy med Ashley Judd og Tomme Lee Jones :-) god film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter