Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

HJÆLP!? Hvad hedder filmen?

Fri debat → HJÆLP!? Hvad hedder filmen?

Rebecca
Rebecca 6 år siden

Hej :-)
Jeg har en gang set en film i TV og Aner ikke hvad den hedder. Husker den meget svagt, så den er lidt svær at forklare.

Den handler om, at der er nogle forældre, der har sendt deres børn hen til en ø, hvor de skal lære at høre efter(eller noget i den stil) vi følger dem så på den ø.
Den første dag/nat/morgen på øen er de 3 der kom på samme tid, spændt fast til 3 Stor sten og Der skal de være til næste morgen. Tide vandet kommer og de skal overleve.

Håber nogle ved hvilken jeg snakker om. :-)

Stem op!
5
Stem ned!
-1
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Victor

Fluernes herre
Imdb link: http://www.imdb.com/title/tt0100054/?ref_=fn_al_tt_1

Treasure Island Kids: The Battle of Treasure Island
Imdb link: http://www.imdb.com/title/tt0388753/?ref_=fn_al_tt_1

The Journey 2
Imdb link: http://www.imdb.com/title/tt1397514/?ref_=fn_al_tt_1

Nogle af de ting du beskriver, er ikke i filmene, derfor er jeg rimelig usikker på, at den film du leder efter er blandt disse, men det er vel værd at prøve.

Sissel

Hej kino
jeg søger en film, som jeg har set for lang tid siden, men kan virkeligt ikke komme i tanke om hvad den hedder, så håbede i kunne hjælpe mig.

jeg mener at Ashton kutcher er med i den, men er ikke sikker
og at det handler om en dame der vist skal på juleindkøb så skal hun til at parkere men der er så den er bil som er parkeret rigtigt dårligt, hvor hun så skriver en seddel og sætter på bilens rude. Da hun kommer ud bliver hun omringet af et par drenge, hvor jeg mener bland andet at Ashton er. De genere hende så lidt og der kommer så en vagt der hen, og spørger et eller andet om ''hvad forgåre der her'' eller noget i den stil, så er der en af drengene der kommer til at skyde vagten, og damen skynder sig ind i sin bil og kører væk, men da hun jo har set hvad der er sket, forfølgere mænende hende og hun kører så ud i en skov, hvor de jagter hende og hvor hun så sætter en masse fælder for mænende og så husker jeg ikke mere? vil virkeligt gerne vide hvad filmen hedder:)) håber i kan hjælpe

Camie

While she was out (2008) med Kim Basinger.

http://www.imdb.com/title/tt0887971/?ref_=fn_al_tt_1

Astrid

jeg har glemt hvad filmen hedder, men den er meget gammel efter hvad jeg huske...
jeg kan huske at filmen handler om en familie med en mor, far, lillesøster og storesøster.
Storesøsteren går er ved at gøre klar til lillesøsterens fødselsdag hvor at det så ringer på døren og så er det en mand der har klædt sig ud som pizza mand eller noget, men han bryder så ind og voldtager hende og slår hende ihjel... jeg kan ikke huske om det er faren eller moren der leder efter morderen eller om det er faren.

Maia

Hej alle sammen
Jeg leder efter en film, men jeg kan simpelthen ikke huske hvad den hedder. Den handler om en lille pige på omkring to år som mister sine forældre . Forældrene har valgt inden de døde at hvis nu de skulle gå bort skulle deres datter adopteret af deres bedste venner. Så da forældrene dør finde vennerne ud af, at de skal adoptere barnet og prøver at få et liv til at fungere. Det går lidt op og ned men til sidst ender det med at holde pigernes fødselsdag og det hele ender godt.

Hjælp hvad hedder den???

Victor

Lyder meget som "Life as We Know It"

http://www.imdb.com/title/tt1055292/

Camillauser/138272

Den har lige været vist på TV

nannauser/649502

Hej. Jeg søger en film der handler om en kvinde som mister sin mand. Manden har inden han dør, planlagt en masse ting som kvinden skal for at komme sig over tabet. Sindsygt god film, nogle der kan huske hvad den hedder?

Camie

Det må næsten være filmen "P.S. I Love You" (2007)

https://www.kino.dk/film/p/p/ps-i-love-you
https://www.imdb.com/title/tt0431308/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.