Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Hjææælp hvad hedder disse 2 film?

Fri debat → Hjææælp hvad hedder disse 2 film?

Mathiasuser/574763
Mathiasuser/574763 6 måneder siden

Hej, husker 2 film fra da jeg var lille, vil I prøve at se om I kan hjælpe mig? :)

Film nummer 1:

Amerikansk film:
En asiatisk videnskabsmand har opfundet en tidsmaskine. Hovedpersonen er en ung fyr og tidsmaskinen får ham frem i tiden (husker ikke om han gør det frivilligt, eller om det er ved en fejl han rejser til fremtiden med maskinen). Når han er kommet til fremtiden, ligger han mærke til at det med at række fuck til andre, slet ikke er noget man gør længere, og der er ingen der ved hvad fuck-finger-tegnet betyder. I fremtiden er der en skræmmende form for spil/leg, der hedder enten "game" eller "The Game". Der bliver trukket lod i fjernsynet og der bliver vist et billede af "vinderen". Når "vinderen" er udtrukket må alle folk slå vedkommende ihjel. (meget sygt TV-program). En dag ser han en asiatisk ung pige, der bliver holdt fast og folk siger: "hun er skør, hun siger hun kommer fra fortiden". Hovedpersonen ser at hun rækker fuck, og de skal hjælpes ad om at komme tilbage til fortiden, hvor de kommer fra. En B-film, mener ikke der er kendte skuespillere med.

Film nummer 2:

Filmen foregår enten i USA eller Canada:
Hovedpersonen er en teenage-dreng. Han hjælper med at passe nogle bjørne-unger i fangenskab (måske en form for hjælpe-organisation). Husker ikke om han får løn eller om det er frivilligt arbejde. En dag kommer der en voksen bjørn og den går amok og angriber folk/huse i den lille landsby. Der er 2 jægere, der gerne vil skyde den, men drengen vil sørge for det ikke kommer til at ske. Drengen tror desuden at der er en logisk forklaring på hvorfor bjørnen er så aggresiv og drengen tror det er noget med den har tandpine (tror drengen har hørt om dette via enten hans far, eller bedstefar, (som muligvis er død)). Til sidst i filmen er der noget med en hule/grotte, hvor enten bjørnen eller et menneske er fanget i, og der bliver brugt en bil, med sådan en wire/kabel tilsluttet, for at redde hvem end der er fanget i grotten. Filmen ender godt, og det viste sig at bjørnen gik amok pga tandpine, og den bliver behandlet ved en dyrlæge, og sat ud i naturen igen. Drengen ender vist med at blive kærester med en sød pige (eller måske var de allerede kærester i forvejen). Husker ingen skuespiller-navne.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ardimon

Film 1 lyder ret sjov, men har desværre ikke set den!

Marianne

Her kunne det være en hjælp, hvis du er villig til at afsløre, hvornår du var lille - f.eks. ville antydningen af et årti (eller 2) pege i retningen af den rette tidsperiode.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter

Senest aktive brugere