Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Gode film i tv.

Fri debat → Gode film i tv.

Wayne
Wayne 7 år siden

Vi ser hele tiden film i biffen, køber og lejer dem.

Men der er også masser af gode film, som bliver vist i tv.

Opdager du en film, som du mener at andre burde se - så post lige et input her. Der er mange fine film, som bliver vist på DRHD, DR 2, TV2 Zulu - og alle de andre danske kanaler.

Det ville være ærgerligt at gå glip af en god film.

Stem op!
44
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

W. Oliver Stones film om George W. Bush, kl. 20 på DR2 og DR HD, lander helt sikkert på min harddisk, så jeg kan se den senere.

Notting Hill. Kl. 21.30 på DR1 - springer jeg nok over, for jeg har set den for ofte. Men er man til underfundig romantisk, engelsk humor - så skal man ikke snyde sig for denne.

Dagens bedste tip, fra mig. Primal Fear på Zulu 21.30. Sindsygt spændende thriller med Edvard Norton og Richard Gere.

Desuden sender Tv 3 to Jason Stathan film - Transporter 2 og Death Race. Smæk for skillingen. Og i nat en klassiker - Midnight Run.

S. Rico

Netflix og andre streaming tjenester er landet, og hvis man ellers kan sætte sin PC eller PS3 op til US kataloget, så der dømt filmaften hver dag.

Er eksempelvis lige begyndt at se Lost, som jeg aldrig fik set, mens den gik i fjernsynet. Lover i øvrigt godt.

S. Rico

W. blev jeg voldsomt skuffet over. Er ellers glad for Oliver Stone. Men den forekom mig en kende for kedelig.

Kedelig kan man derimod ikke bekylde Transporter 2 eller Midnight Run for. Dem har jeg dog set så mange gange før, at det nok bliver en dropper. Men Death Race skulle jeg måske se lidt nærmere på. Statham er jo altid god.

Wayne

Når den lander på harddisken, så kan jeg jo heldigvis spole i W. Men jeg forventer heller ikke den store action.

Death Race er en actionfilm i bedste forstand, så den skal du ikke snyde dig selv for.

Netflix har vi i huset, men jeg er ikke den store seriefan, mere - de tager simpelthen for lang tid. Der er til gengæld mange fine film som til gengæld som regel er et par år, eller ældre.

Men da det ikke er alle som har Netflix, så synes jeg denne tråd er meget relevant.

Anonymuser/0

FREDAG
Det hemmeligheds... - Tv2 zulu
W. - Dr2
Polar-expressen - Kanal 4
Death race - Tv3

LOERDAG:
Prinsessen og froeen - Kanal 5
Bandidas - Tv2
Ekstreme metoder - Kanal 5
Psycho ll - Tv3+

SOENDAG:
The matrix - Kanal 6

Wayne

Du må se at få dig en dansk lap-top ;-)

Glæd dig til Prinsessen og Frøen, klassisk Disney tegnefilm - måske den sidste der bliver lavet, nogensinde, efter at man er gået over til animation?

Anonymuser/0

Jeg ved det.. det er frustrerende at kigge paa, min laptop er pt i stykker, saa der bliver anmeldt over en sony reader.. Ser virkelig ogsaa frem til Prinsessen og Froeen. Saadan en skam saa faa animationer ikke laengere bliver tegnet i haanden paa papiret. Men hvis man vil se lidt lyst paa den nye maade at animere paa, gaar det i det mindste ikke ud over regnskovene med de billiarder papirstykker.. men ja de fleste animationer i dag mangler dybde og ordenlig charme paa den gamle maade =)

Wayne

Ja, man bliver virkelig opmærksom på hvor mange gange vi bruger det danske alfabet - når de sidste bogstaver mangler på tastaturet.

Hvem ved, måske får Disneys tegnefilm en ny guldalder, på et tidspunkt - man har lov at håbe.

Wayne

13,15 DR HD. Youth in Revolt. Herlig komedie med Michael Cera.

21,25 DR 1. 007, Lev og lad dø. Første film med Moore, og absolut værd at se.

Eller

21,00 Tv3. XXX - den første med Vin Diesel, var faktisk ok.

Eller

21,15. Tv3 +. Final Call - ganske spændende thriller med, Kim Basinger, Jessica Biel, Chris Evans, William H. Macy og Jason Statham (som skurk).

Hvis jeg skulle vælge en kanal i aften. Så måtte de nok ende med at blive Kanal 5, og så ville jeg optage dem og springe de irriterende reklamer over. Men jeg har filmene i forvejen - jeg har faktisk alle de film jeg har nævt i dette indlæg.

Men;

Kl. 20. Kanal 5. Prinsessen og Frøen - har man ikke set denne nyklassiker fra Disney, så se den. Sange og tegninger, som det var i Disneys storhedstid, og en fin, fin historie.

Kl. 22, samme kanal lige bagefter. Observe and Report.
En af de film jeg har moret mig mest over i de seneste år. Den er fantastisk, politisk ukorrekt, og Seth Rogen er virkelig sjov i denne. Kan virkelig anbefales, hvis du kan tåle den.

Men det vrimler med gode bud på en god filmaften. Kanal 4 Muriels bryllup - den film som inspirerede til Mamma Mia - masser af ABBA musik.

3puls - har to film med Meg Ryan, hvis man er til Chick Flicks. You've Got mail (med Tom Hanks) og City of Angeles (med Nicolas Cage). Sidstnævnte er iøvrigt hentet fra den tyske Himlen over Berlin, som er en fantask film.

http://www.imdb.com/title/tt0093191/

Men historien er stadig god.

Og glem ikke Star Wars kavalkaden på DR HD.

God film dag.

Anonymuser/0

Sikke et godt intiativ, Wayne :) Fedt at kunne få lidt inspiration.

Death Race er superfed underholdning, og overvejer også at tjekke Final Call ud :)

Starter lige småt ud med Psycho II. Måske når den ikke den orginale Hitchcock-klassiker men den er faktisk overraskende solid. God omgang psykologisk gys. I nat, kl. 00.55 på TV3 Puls.

Desuden enig med Prinsessen & Frøen. Den er skøn og fortryllende og Disney er bare så meget mere magiske når de er håndtegnede. Den skal ses!

Og så er der en sjældenhed for mig, nemlig to tøsefilm jeg faktisk godt kan lide. I aften, 22.00 på Kanal 5 kommer den superskønne klassiker Muriel's Bryllup og Onsdag kl. 21 kommer den årh så søde venindefilm Fire Veninder - Et Par Jeans. God fornøjelse, tøser! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter