Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Folk som snakker under filmen

Fri debat → Folk som snakker under filmen

since84user/12622
since84user/12622 12 år siden

Lad os få nogne kreative ider til hvordan at man kan aflive folk som snakker under filmen!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batmanuser/16584

man sætter da bare en Thermisk kikkert op i midten af lærredet, helt oppe i toppen hvor ingen opdager den. Så hvis personalet kan se der er nogle som snakker gevaldigt, så smider de dem da bare ud. Simpelt!
Men de er selvfølgelig ikke helt billige. Tjek selv nogle af varianterne her: http://nightvision.dk/samlet%20side%20til%20thermisk%20kikkert.htm

Batmanuser/16584

Glemte lige at sige at hvis man så bliver smidt ud fra salen, ja så får man et klip i kortet :D
3 klip, And your out of HERE!

pan2user/694413

hvis det er snakken bare for at snakke er jeg rimelig enig men man kan da tysse. en hurtig bemerkning der viskes er ok

Batmanuser/16584

ja hvis man hvisker er det ok, så længe de andre ikke bliver påvirket.

since84user/12622

Nu er det faktisk sådan at hvisken kan høres længere væk end f.eks lav tale.

Batmanuser/16584

da ik under en film. you crazy? har set flere hviske foran mig uden at høre noget som helst.

Salix

I går så jeg The Mummy i Palads, men desværre fik jeg min filmoplevelse ødelagt af 6 kyllingehjernet teenagere, der ikke bare snakkede med sidemanden men naturligvis også med ham der sad længst væk!
Mobilen blev flittigt brugt, vores sæder rystede, vi blev underholdt om seksuelle udfoldelser og kommentarer om en billetpige. I bund og grund er der derude 6 idioter der skylder min kæreste og mig 150 kr. Jeg er færdig med Palads!

since84user/12622

Ennu en grund til ikke at gå i Palads (danmarks dårligste biograf). De har altid haft problemer med at deres publikum ikke respektere andre. Klag til personalet, og hvis det ik hjælper så kræv pengene tilbage.

Safira

Teenagebiografen Palads - sådan er det jo bare. Og Cinemaxx (hedder den vist biografen på Fisketorvet). Gyyys, de biografer kommer jeg aldrig i. Oplevede også en gang to pubertetsbefængte lorteunger råbe til hinanden på tværs af salen. Så svagt.

Runeuser/17275

Giver since84 helt ret. Palads må være DK' værste biograf når det kommer til gæster. Kæresten og jeg har fuldstændig droppet den biograf. Altid nogle der skal genere derinde.. Ja, tror sgu der folk der kommer derind kun for at genere..

Da jeg så Dark Knight i en anden bio dog. Sad der en kvinde siden af mig, der konstant skulle se hvad klokken var på hendes mobil! Med hvid baggrund. Tak! Det lyser bare op.

Har også tit oplevet at man ikke kan be folk om at være stille, da det er meget provokerende "unger" der tror de er så enormt popsmarte at de føler sig provokeret af det - og bare gør sig endnu mere bemærket. Ikke nok med det, så bliver man også nedstiret efter filmen, som om de har tænkt sig at "jump" en.

ALDRIG har jeg set noget personale gribe ind under snak, mobil osv. Det sgu for dårligt! De må da ansætte nogle kæmpe rockere til at tage sig af de latterlige mennesker der ikke kan holde mund eller opføre sig ordenligt under en fremvisning.

Mit svar på spørgsmålet (og endelig løsning) nakkeskud! ... skyd dem...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter